פיטר או'טול ישחק בעונה הבאה של "הטיודורס"

gadgad0

New member
פיטר או'טול ישחק בעונה הבאה של "הטיודורס"

השחקן האירי, שהיה מועמד שמונה פעמים לאוסקר וזכה באוסקר של כבוד ב-2003, ישחק בסדרה את האפיפיור בן המאה ה-16 פאולוס השלישי.

gadgad0

New member
... ושורה של שחקנים בריטיים כובשים את סדרות

הטלוויזיה החדשות בעונה הקרובה בארה"ב: בשלוש מתוך ארבע הסדרות החדשות של NBC יככבו בתפקידים הראשיים שחקנים בריטים: דמיאן לואיס ב-Life, קווין מק'קיד ב-Journeyman, מישל ראיין ב-The Bionic Woman. ברימייק האמריקאי Viva Laughlin של סי בי אס למקור הבריטי "ויוה בלקפול" יככב לויד אוון. בספינאוף שמכינה פוקס לסרטי "שליחות גורלית" - The Sarah Connor Chronicles, תככב לנה הדי. ב-Cashmere Mafia של רשת ABC יככבו פרנסס או'קונור ומירנדה אוטו. והכל, כמובן, בגלל הצלחתו הפנומנלית של יו לורי, הלא הוא ד"ר האוס, שאימץ לעצמו מבטא אמריקני כבד וכבש את אמריקה. ובל נשכח את הצלחתם של סיימון קאוול וגורדון ראמזי אצל הקהל האמריקני.

gadgad0

New member
זכרי קווינטו, סיילר מ"גיבורים", ישחק את ספוק

בסרט הקולנוע הבא בסדרת "מסע בין כוכבים", שיביים ג'יי ג'יי (אבודים, משימה בלתי אפשרית 3) אברמס, וייצא למסכים בסוף 2008.

assafTV

New member
אוי ויי

לא מספיק שג'יי ג'יי אברהמס יטמא לי את סטאר טראק עכשיו אני אצטרך לסבול גם את סיילר כספוק? בלעכס

gadgad0

New member
זוכר את עניין הגיי-פרנדלי בטורצ'ווד, עליו

כתב אסף בזמנו? אם ראית את פרק השבוע, תבין למה התכוון המשורר (אסף במקרה זה) אז. פרק יפה, אגב.

gilriv

New member
SHOW ME ../images/Emo45.gif

- ראסל ט דייוויס הזה -ממש יודע ליצור גאוניות ומתח באותו הזמן ... אתה תראה הזה ועם לא,אז תקליט כי זה הזדמנות אחרונה פרק }וזה עוד לא פרק האחרון הסופי -שים לב ותיהיה בסבלנות רק ..רק בהתחלה זה משעמם רק -אבל לקראת הסוף >? זה כמו ההשראה מהכי גאים שיש {העונה1 הסיום

assafTV

New member
אני מחכה לספייק בעונה 2 ../images/Emo13.gif

הולך להיות שם סופר גיי פריינדלי.

למעלה