פיטר פן

rangerman

New member
פיטר פן

היי, אני חדש פה ואוהב מאוד סדרות מצוירות. האהובים עליי זה batman beyond, הסידרה הישנה של פיטר פן ואקס מן הישן. מכל מקרה........ מישהו זוכר מה היה הסוף של פיטר פן (אני מדבר על הסדרה עם לונה וסבתא שלה)?

אני זוכר

פנדורה מתה ולונה הפכה להיות המלכה הלבנה של שום מקום. כולם חזרו הבייתה ואחרי כמה שנים כשפיטר פן בא שוב לקחת את וונדי הוא פגש את ג'יין הבת שלה.... והוא לקח גם אותה...

rangerman

New member
עכשיו אני נזכר

אתה זוכר איך לונה הפכה מהמלכה השחורה ללבנה? אני רק זוכר שוונדי הפכה למלכה השחורה מתישהו

אנדרו15

New member
וונדי הפכה קודם?נכון?

ואז לונה דחפה אותה שוב למראה השחורה והן היתחלפו ולונה הפכה למלכה השחורה או שזה היה ההפך אני לא זוכר איך הם הפכו את לונה חזרה לטובה אני רק זוכר שהם כל הזמן דיברו על המראה הלבנה שהורסת או עושה משו למראה השחורה

rangerman

New member
כן משהו כזה

כל הסידרה הם חיפשו את המראה הלבנה ונראה לי שבסוף היא בכלל לא קיימת. אני זוכר שהיה כזה אבן ענקית ומדברת שאמרה הדרך אל המראה הלבנה הוא האור הזורח והיה אחר כך עיר שבנתה את עצמה ומלא דברים עם אלמנטים של פנטסיה.

בואו נעשה סדר....

פנדורה מתה ואז לונה נכנסה למראה - והמראה יצא הצד השני של לונה ולונה הייתה מלכת החושך... הוק ניסה להשתלט על הטירה. והיה שלב שהוא ירה בתותך ווונדי ולונה נפלו לתוך המראה השחורה. בצד השני של המראה השחורה וונדי הסתובבה בטירת החושך עוד בתקופה הטובה שלה ומצאה שם כובע שלונה הייתה חובשת בתקופה אחרי שאמא שלה נפטרה. היא שמעה קול של ילדה קטנה וכשהיא נסתה לדבר איתה אז לונה הרעה הופיעה. והסתבר שהילדה הקטנה שבכתה זאת לונה הטובה. כשהילדה הקטנה שמעה שמי שלידה זאת וונדי - היא קבלה כח וחזרה להיות לונה הגדולה ורצחה את לונה הרעה. וככה המראה השחורה הפכה ללבנה.

Mycroft

New member
ואז המראה השחורה נשברה

הפכה ללבנה ולונה יצאה משם כ"מלכה הלבנה"...

למעלה