פייבוקס

רחי2

Member
שאלה בנוגע לאפליקציה.
הורדתי אותה פעם ראשונה לפני מספר ימים, ולא יודעת איך היא עובדת.

הוספתי מספר כרטיס אשראי, ונכנסתי למספר קבוצות שאני צריכה.
שילמתי בשתי קבוצות, ולבסוף לא היה צורך. מנהלת הקבוצה עשתה לי החזר.
ראיתי שיש העברה מהקבוצה אליי. ולחצתי על איזשהו אישור, בכדי שהכסף שיישאר בחשבון הפייבוקס ולא ייכנס לאשראי.
בהמשך העברתי כסף לקבוצות אחרות עם הסכום ששמרתי בחשבון הפייבוקס, לא דרך האשראי.

לאחר מספר ימים ראיתי שירד לי באשראי 2 התשלומים שקיבלתי עליהם החזר.
לאחר מכן היו עוד תשלומים שירדו, למרות שלא שילמתי מהאשראי.

מישהו יכול לתת הסבר קצר על האפליקציה..

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
שאלה בנוגע לאפליקציה.
הורדתי אותה פעם ראשונה לפני מספר ימים, ולא יודעת איך היא עובדת.

הוספתי מספר כרטיס אשראי, ונכנסתי למספר קבוצות שאני צריכה.
שילמתי בשתי קבוצות, ולבסוף לא היה צורך. מנהלת הקבוצה עשתה לי החזר.
ראיתי שיש העברה מהקבוצה אליי. ולחצתי על איזשהו אישור, בכדי שהכסף שיישאר בחשבון הפייבוקס ולא ייכנס לאשראי.
בהמשך העברתי כסף לקבוצות אחרות עם הסכום ששמרתי בחשבון הפייבוקס, לא דרך האשראי.

לאחר מספר ימים ראיתי שירד לי באשראי 2 התשלומים שקיבלתי עליהם החזר.
לאחר מכן היו עוד תשלומים שירדו, למרות שלא שילמתי מהאשראי.

מישהו יכול לתת הסבר קצר על האפליקציה..
אם זאת הפעם הראשונה שאתם מבצעים העברה באמצעות האפליקציה, תצטרכו להזין את פרטי כרטיס האשראי שלכם, באופן חד פעמי (PayBox מאובטחת בתקן האבטחה המחמיר ביותר ולא חשופה לפרטים המלאים שלכם. קראו עוד על הנושא בפרק האבטחה). אחרי שתסיימו את הזנת פרטי כרטיס האשראי, תוכלו להעביר תשלום לקבוצה או למשתמש אחר. ההעברה מבוצעת באמצעות כרטיס האשראי האישי שלכם – ממש כמו בכל תשלום אונליין. אם השתמשתם באפליקציה בעבר וצברתם כסף ביתרה האישית שלכם ב-PayBox, הכסף יימשך מהיתרה הקיימת (ללא שימוש בכרטיס האשראי שלכם) - אלא אם כן תבחרו אחרת. היתרה הקיימת מוצגת במסך הבית. אפשר כמובן לשנות את אמצעי התשלום בכל רגע.

היתרה האישית היא למעשה הארנק של כל משתמש ב-PayBox. כל תשלום שמועבר אליכם עובר קודם כל ליתרה האישית שלכם. עכשיו תוכלו לבחור אם לשמור אותו ביתרה לטובת תשלומים עתידיים באפליקציה (לקבוצה או למשתמש אחר) - או להעביר אותו באמצעות 'משיכה מיתרה' ישירות לכרטיס האשראי/לחשבון הבנק שלכם.

כאמור, התשלומים הראשונים לא היו מהפייבוקס כי היה ריק, אולי העברת מהפייבוקס נגמרה היתרה ומשך מהאשראי...צריך לראות את המידע אצלך מה נעשה בדיוק. או כפי שכתוב " הכסף יימשך מהיתרה הקיימת (ללא שימוש בכרטיס האשראי שלכם) - אלא אם כן תבחרו אחרת" וטעית פה עשית שיימשך מהאשראי.

איך אפשר להגיע למסך הצ׳אט עם משתמש שהעברתי לו כסף?
במסך ההיסטוריה, אפשר ללחוץ על הבועית בשורת העסקה הרצויה או על כפתור הצ׳אט במסך פירוט העסקה. לחיצה על העסקה הרצויה תפתח את מסך פירוט העסקה. נסי לבדוק שם אם כתוב מאיפה עבר הכסף....
איפה אפשר לראות את כל הפעולות שביצעתי?
במסך הבית מוצגות 3 הפעולות האחרונות שביצעת ב-PayBox. אפשר בכל רגע לראות את כל הפעולות שבוצעו בלחיצה על 'לכל הפעולות' וגם בתפריט הצד בלחיצה על 'היסטוריית פעולות'.
תבדקי לפי זה...ומה הגדרת קודם מאיפה יימשך הכסף.

למעלה