לטוב ולמוטב, צודק (זולת כך שיש לפעול לקבל את החטופים חזרה בדרך שלא של עסקה ועל כן לא מדויק לומר 'נצחון או חטופים').תדעו מראש כולם - שמאלנים שכעת יסיטו את הדיון לפייגלין האיש, או יטרילו בהטרלות מטורללות עלי או על הימין תדעו שאין להם תשובה לגופם של הדברים שהוא אומר
אני גם חושב ככהלטוב ולמוטב, צודק (זולת כך שיש לפעול לקבל את החטופים חזרה בדרך שלא של עסקה ועל כן לא מדויק לומר 'נצחון או חטופים').
אבל העניין שבלי לסכן את חייהם של החטופים אי אפשר להשיג את ניצחון, אם החטופים ישרדו את הסיכון או כמה מהם ישרדו זאת שאלה אחרת.אני גם חושב ככה
ולגבי הסוגריים, הוא אמר, בדרך של הנצחון תקבל יותר חטופים - לזה הוא התכוון
בפעולה למען החטופים שלא דרך עיסקה יש סבירות גבוהה מאוד שהחטופים ימותו, כך שבסבירות של 80% לפחות מחיר הניצחון יהיה מותם של כמעט כל החטופים וקבלתם מתים והבאתם לקבורה. כך שאם יותר מדויק "ניצחון או חטופים חיים".לטוב ולמוטב, צודק (זולת כך שיש לפעול לקבל את החטופים חזרה בדרך שלא של עסקה ועל כן לא מדויק לומר 'נצחון או חטופים').
זה יקרה גם ככה לחלק גדול מהם, זה שלא ישוחרר בעסקת הכניעה ויוחזק אצלם לעדבפעולה למען החטופים שלא דרך עיסקה יש סבירות גבוהה מאוד שהחטופים ימותו, כך שבסבירות של 80% לפחות מחיר הניצחון יהיה מותם של כמעט כל החטופים וקבלתם מתים והבאתם לקבורה. כך שאם יותר מדויק "ניצחון או חטופים חיים".
זה אכן החשש הישראלי. אם הוא מוצדק או לא? כנראה שלעולם לא נדע, מאחר והחשש הזה גורם לנו לריתוק מוחלט בעניין.בפעולה למען החטופים שלא דרך עיסקה יש סבירות גבוהה מאוד שהחטופים ימותו, כך שבסבירות של 80% לפחות מחיר הניצחון יהיה מותם של כמעט כל החטופים וקבלתם מתים והבאתם לקבורה. כך שאם יותר מדויק "ניצחון או חטופים חיים".
השמאל מעולם לא האמין שאפשר לנצח ולכן חשב שניצחון זה חלום באספמיה ותמיד שאף לפשרה נוחה יותר ואו שלא רצה לנצח או שמעולם לא האמין שניצחון אפשרי.תדעו מראש כולם - שמאלנים שכעת יסיטו את הדיון לפייגלין האיש, או יטרילו בהטרלות מטורללות עלי או על הימין תדעו שאין להם תשובה לגופם של הדברים שהוא אומר
ועכשיו תענה לי בבקשהתדעו מראש כולם - שמאלנים שכעת יסיטו את הדיון לפייגלין האיש, או יטרילו בהטרלות מטורללות עלי או על הימין תדעו שאין להם תשובה לגופם של הדברים שהוא אומר
מה קשור אמסלם?ועכשיו תענה לי בבקשה
למה לאמסלם יש כסא בממשלה ולו אין ?
ולמה עד היום נתניהו לא ישב בטלויזיה
ואמר לציבור את האמת הזאת ככה
כמו שהיא עכשיו נאמרה ?
בוודאי שיסיטו לפייגלין האיש. וכי למה צריך לשמוע את הדעות של האפס הזה? למה מי הוא? מה הוא עשה בחייו? מה הוא יודע? מה הוא למד? מה הוא חקר?תדעו מראש כולם - שמאלנים שכעת יסיטו את הדיון לפייגלין האיש, או יטרילו בהטרלות מטורללות עלי או על הימין תדעו שאין להם תשובה לגופם של הדברים שהוא אומר
כצפויבוודאי שיסיטו לפייגלין האיש. וכי למה צריך לשמוע את הדעות של האפס הזה? למה מי הוא? מה הוא עשה בחייו? מה הוא יודע? מה הוא למד? מה הוא חקר?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.