תודה שירי ../images/Emo140.gif
איזה כיף לשמוע שאת מרגישה טוב יותר הלוואי שתהיה לך שבת נהדרת ושתמשיכי להרגיש רק טוב הייתי אצל הרופא והוא אמר שאם החום יעלה מעבר לחום נמוך הוא נותן לי אנטיביוטיקה חזקה יחסית כדי שלא אסתבך כי יש נטייה למחלות שמסתבכות לעורר "זאבים" ממעורתם "ואיתך אני לא רוצה להסתבך " כך אמר לי בחיוך בכל מקרה.......אני עדיין משתעלת והקול שלי קצת מצחיק אבל היום כבר הרגשתי קצת יותר טוב מחר........ שזה בעצם היום. כל המשפחה הגרעינית שלי מגיעה אלי לצפון אירוע היסטורי..... שני ההורים אחי הקטן שהוא כבר בן 20 אחותי ובעלה, מוזר לומר בעלה ..... כולם באים לאכול על האש להיות איתנו וכמובן עם הפייה הקטנה היום הייתה אימא של הבעלול ונתנה לי לקרוא מכתבים היסטוריים שלה ושל הגרוש שלה אביו של בעלול למרות שהיא גרושה שלו כבר שלוש שנים כמעט ויש לה בן זוג מקסים לדעתי היא עדין עמוק בתוך מערכת היחסים הקודמת בכאב בעלבון ובפגיעה ודבר משמח: סיימתי כמעט לגמרי את העבודה שאני צריכה להגיש באחד הקורסים שלנו ואני גאב בעצמי כתבתי על תהליך הספרציה והאינדיבידואציה בהקשר לגיל ההתבגרות ושיבושים במדרג המשפחתי עקב קשיים של ההורים לקבל תהליכים אלו שתהיה לנו שבת קסומה