פייזר לא יהיה כשיר לפתיחת האימונים של מכבי

Carmelo Anthony

New member
פייזר לא יהיה כשיר לפתיחת האימונים של מכבי

מצבו הבריאותי פחות טוב ממה שהלינו את עצמנו וספק אם הוא יפתח את העונה, יש לו כבר את וויט בפוזישין שלו, השאלה היא אם יש לו מקום בסגל שנה הבאה, האם מכבי בכלל צריכה לתכנן עליו או שמרקוס פייזר סיים עם מכבי תל אביב? אני חושב שלליגה הוא מאד יתאים כמחליף לפישר, בירוליג הוא אולי יוכל לזוז לעמדת הSF ויהיה עוד אפשר להוציא ממנו משהו, כי לשחרר חוזה כזה ענק יעלה הרבה כסף, מוקדם מדי לשחרר אותו, מה אתם חושבים?

waviram

New member
לתת לו לנוח... נצטרך אותו בהמשך

פייזר הוא שחקן שהיה מועד לפציעות כשהוא חתם במכבי. לרוע המזל, הוא נפצע שוב באותו מקום. צריך לתת לו את הזמן לחזק את הרגל ולזכור שהיכולת שהוא הפגין בעונה שעברה הייתה גם היא אחרי היסטוריה של פציעות באותה ברך... אם הוא יצליח לחזור לכושר ולהגיע לרמה שבה הוא שיחק לפני הפציעה בעונה הקודמת, אפילו אם זה יקרה בשלב מאוחר יותר ביורוליג, הוא יהווה תוספת משמעותית שכדאי מאוד לחכות לה. תחשוב איך הנוכחות שלו בגמר היורוליג מול צאסקא הייתה יכולה לשנות את התמונה... מסינה לא היה יכול לבנות את המשחק שלו על שחיקה של וויצ'יץ', הקו הקדמי של מכבי היה יכול לשחוק את זה של צאסקא, וביינום לא היה נאלץ לשחק לבד... זה היה מונע את הבריחה של הרוסים ברבע השלישי, ואולי היה מאפשר לקחת את הגביע... ובקשר לעונה, לך תדע מה יהיה עם וייט ופישר, ואיך גרין ישתלב... לשחרר אפשר גם תוך כדי העונה...

נמשל

New member
אני לא חושב שיש שינוי במצב היום לעומת

מה שהעריכו לפני חודש. פייזר יתחיל להתאמן לקראת אוקטובר- נובמבר, פסיד את החודש הראשון לפחות של האימונים. יהיה לו מאד קשה להכנס לרוטציה, במיוחד שכבר מראש דאגו לו למחליף בסגנון שלו (וויט). לי אישית נראה שפייזר סיים את דרכו במכבי, וינסו למצוא לו קבוצה אחרת לכשיחלים שתשא בחלק מהעלויות שלו

Carmelo Anthony

New member
לא מסכים איתך

הוא יכול לשחק גם C וגם SF ששם אין לנו שחקנים באיכות גבוהה כל כך.

יו45

New member
פייזר קריטי להצלחת העונה הקרובה

עם כל הכבוד לפישר, גרין , ואליהו לא מהם תבוא הישועה בקו הקידמי , אלא מפייזר , וויט . כמובן , בהתאם לחזרה של הראשון מהפציעה ומצב הברגים של השני .

למעלה