פייטון פנימה

מרTIMMY

New member
פייטון פנימה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ראיתי אותך מנסה להתקבל לפורום בהייד פארק.. עכשיו 2 בלילה ואני מתפוצץ מצחוק.........עדיין........ LOL נקווה שמצאת את ביתך החדש - כאן אין, היה מצחיק........... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מצחיק כמעט כמו החתימה שלי שהיא הרגע הכי מצחיק בצ'וקות אי פעם - רממבר?

python 4

New member
שמע זה לא היה פורום של תשוקות.../images/Emo3.gif

הם היו צריכים לקרוא לזה "פורום לסוגדי שרי האחת והיחידה, האל שמתוך הבלונד" ולגמור עניין. יו איך ברחתי משם. איזה פחד!
אבל למה רק עכשיו ראית את זה? זה היה כבר לפני חודשיים, עוד לפני שהפורום הזה הוקם. וכהשפורום הזה קם (בתפוז), אני הייתי פה בין הראשונים והצהרתי מראש שלא יהיו פה גילויי סגידה אוטומטיים לשרי!
=

LauraLF

New member
הגזמת קצת לא?

הפורום שלנו בהייד פארק זה לא כזה נוראי... אנחנו לא סוגדי שרידן... פשוט ביקשו ממך שם לא ללכלך עליה... ומה הקשר בין תפוז עם שיער בלונדיני למקנזי ווסטמור ? חחחח

python 4

New member
../images/Emo9.gif

טוב הפורום שלכם לא כזה נוראי (אני נכנס לשם מדי פעם). אתם לא רק סוגדי שרי, אתם גם מקריבים לה קורבנות אדם ומתפללים כל יום חמש פעמים לכיוון מזרח להוד רוממותה הרי שרי השם יקום דמה אמן. ואגב, מק ווסט היא בחורה חביבה ביותר, מה יש לך נגדה?

LauraLF

New member
לי ? נגדה?

אין לי שום דבר נגדה... אני אוהבת אותה מאוד... פשוט התפוז הם השיער לא דומה לה...חחח

python 4

New member
די לא יפה...

מק ווסט היא בחורה כזו חמודה ויפה... די לצחוק עליה... אז מה עם היא קצת מוגבלת שיכלית... זו לא סיבה לצחוק...

למעלה