פייייי, יש פה ריח של נבלה....!

Cobe Anan

New member
פייייי, יש פה ריח של נבלה....!

נו, בטח.. הפורום מת כבר איזה 12 שעות! יאללה, אנשים, תתעוררו! הסופ"ש כאן- קדימה לשרשר!!! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . *טוב, נתחיל בשאלה, כדי לפתוח פה את הבוקר: איך אתם מתנהגים בקשר, אתם טיפוס של `לא יכול בלי`, או טיפוס שזקוק למרחב המחיה שלו? עוד דבר: כשיש לכם בעיה בזוגיות, אתם מעדיפים לבלות קצת זמן לבד, להיות ביחד יותר, או בכלל להתאוורר עם החבר`ה/ המשפחה? שבת שלום!!!

liontamer

New member
איזה מזל שאין לי כמעט חוש ריח

לדעתי יש כל מיני מצבים באמצע בין לא יכול בלי לטיפוס שזקוק למרחב שלו. כל דבר צריך להיות במינון הנכון יותר מדי ממשהו זה תמיד לא טוב בעיות בזוגיות? בשביל זה יש את החבר'ה. היו שם לפני ויהיו שם גם אחרי... לאון עונה להודעות שממש לא רלוונטיות אליו

Beyond Time

New member
לדעתי

איך שאני רואה את זה כל הזמן ביחד זה צפוף וחנוק מדי - לא יכול לצאת מזה טוב...יש חיים מעבר לבת זוג, ויהיו חיים אחרי הבת זוג (אם וכאשר הבני זוג יפרדו) - בני הזוג הם קודם כל כל אדם לעצמו, ורק אז מגיעה הזוגיות... הפואנטה היא, שצריך לדעת להסתדר גם לבד :\

Jinx007

New member
אני...

באמצע. גם צריכה את מרחב המחייה שלי, אבל לא יותר מידי, אחרת אני ארגיש שאני בכלל לא נמצאת במערכת יחסים...או שאני כבר מנהלת אותה לבד..
ו..כשיש בעיה בזוגיות, אני לא יכולה לבלות זמן לבד. הרי ידוע שהדבר השני הכי חשוב במע' יחסית אחרי אמון הוא- תקשורת. אז אם תיהיה בעיה אני בטח אשב איתו ונדבר על זה. נפתור את הבעיה... מה, היא תיפתר מעצמה?

כמעט25

New member
ואני אומרת: יחי הפורום!!!!

והתשובה הכנה שלי היא: כשתהייה לי מערכת יחסים נורמלית, אני אדע מה אני מעדיפה ואמסור לך תשובה עם פרוט ונימוק, סגרנו?

למעלה