פיינאל קאט

Pitudi

New member
פיינאל קאט

אפשר קצת רקע על הסיפור של דה פיינאל קאט ? ומי זה לכל הרוחות מגי ?

avki

New member
קצת רקע, כי אני עייף

הפיינל קאט הוא אלבום מחווה לחלום הפוסט מלחמתי שווטרס טווה. באלבום ווטרס מטיח האשמות כלפי מספר גורמים שלקחו את החלום האנטי מלחמתי שלו ונפצו אותו, שלא בצדק, ויותר בשביל אינטרסים אישיים או לאומיים מאשר באמת בשביל לדאוג לשלום. הפוליטיקאים הם האשמים העיקריים, כשבראשם מרגארת ת'אצר, ראש ממשלת בריטניה בשנות השבעים, שבהובילה את בריטניה למלחמה מסוכנת, שרבים (כולל ווטרס) חושבים שהייתה מיותרת ושנבעה מאינטרסים שגויים. אם אתה רוצה לדעת עליה עוד, חפש עליה בויקפדיה או בגוגל. יהיה נחמד אם מישהו אחר ישלים פינות ששכחתי כי אני עייף.

afon

New member
פינת ההיסטוריה

מרגרט תאצ'ר הייתה ראש ממשלת בריטניה בשנות השמונים. יחד עם זה שהיא יצאה למלחמה נגד ארגנטינה היא גם עשתה שינוי רציני בכלכלה הבריטית, היא שינתה את המשק הסוציאלי והפכה את בריטניה לאחת המדינות הקפיטליסטיות ביותר בעולם, דבר זה גרם לרבים לא לאהוב אותה, אני מניח שבניהם היה ווטרס הסוציאלי. בקשר למלחמה נגד ארגנטינה: הארגנטינאים שלחו כוח וכבשו את איי פוקלנד. איי פוקלנד הם איים קטנים, קשים להגעה, בעלי מזג אויר גרוע למדי, בדרום האוקינוס האטלנטי, ליד פטגוניה הארגנטינאית... פחות או יותר המקום הכי רחוק מאנגליה, אבל האיים נשארו כשריד מהתקופה האמפריאליסטית של בריטניה. לארגנטינאים היה משעמם אז הם החליטו לתקוף את איי פוקלנד וכבשו אותם במהירות ובקלות רבה. למרגארט תאצ'ר היו 2 אפשרויות, או להחליט שהיא מוותרת על איי פוקלנד כחלק מאדמת האימפריה הבריטית או לשלוח כוח ימי שיקח לו 3 שבועות להגיע ולצאת למלחמה בצד השני של העולם כדאי לכבוש מספר גושי סלע שיצאו מהמים. כמובן שבתור בריטית טובה היא בחרה באפשרות ב', העם הריע ובריטניה חזרה לימי תהילתה בתור מעצמה ימית. פה פחות או יותר נגמר הסיפור, ווטרס צד כמה שועלים, קרוב ל300 בחיילים בריטים נהרגו בפוקלנד, והבריטים הרגישו טוב עם עצמם. וכמובן שאחרי כול זה מרדונה הבקיע שער עם היד ולקח לאנגלים את גביע העולם בכדורגל, סוף טוב הכול טוב.

avki

New member
../images/Emo45.gif נעם, כתוב היטב

נראה שהציניות שלך משתלמת בכל הנוגע לכתיבה!

רגל האלוהים של הקפטן

העיפה את ארגנטינה מהגביע העולמי האחרון, ויש משחק "ידידות" בין הנבחרות ב12 לנובמבר בארגנטינה להשלמת הנקמה. לפני שנלך לטפל בגרמנים. סוף טוב הכל טוב. נצלש קטן: למה קראו לה "אשת הברזל"?

afon

New member
בגלל שהיא הייתה חזקה

לא התפשרה, לא נחה, לא ויתרה לאף אחד וזכרה הכול. היו לא מרפקים והיא לא התחנפה וחיזרה אחרי אף אחד, גם אם זה עלה לה בסיכסוך דיפלומטי קטן עם ארה"ב.

שלום חן

New member
קבל תיקון, יד האלוהים.

ובמצב שהנבחרת האנגלית נמצאת הם הולכים לאכול הרבה חרה בקרוב. אז כדאי שיחשבו על מאמן חדש (אולי גרנט).

דיברתי על

הפנדל של בקהאם במונדיאל האחרון, וזאת "רגל האלוהים"!!! כמו לפני כל טורניר האנגלים חושבים שהם הכי טובים הפעם זה נכון מתמיד, ובאמת צריך לחשוב על מאמן חדש כמו גלן הודל או מוריניו.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif נצל"ש, סורי. ><

היום לא יהיה עדכון שבועי, אני יוצאת לטיול של הצופים עוד שעה ואין לי זמן. אם למישהו בא לעשות, שיצור קשר עם ציף.

beerbear

New member
ומאחר ואף אחד לא אמר את זה מפורשות

הכוונה במגי, כפי ששאל כותב ההודעה הראשונה, היא ככל הנראה למרגרט תאצ'ר

למעלה