פייסבוק זוגי

פייסבוק זוגי


יצא לי לאחרונה להיתקל בכמה פרופילים בפייסבוק של אנשים שהם בני זוג שהתחברו ביחד בפייסבוק וכותבים כזוג, כך שאתה למעשה לא באמת יודע עם מי אתה מתכתב או אם מדובר בקבוצה של נשים לדוגמא- זה יכול לעורר מצב לא נעים שבן הזוג גם קורא שם (אם כי ברור שאפשר לתת לאחרים לראות מה כתוב, אבל עדיין...זה עורר בקבוצה המסוימת שהייתי בה , אי נוחות מסוימת ויכולה להבין למה).

מה דעתכם על הקונספט הזה של פרופיל פייסבוק זוגי
הייתם עושים פרופיל כזה


האם יפריע לכם אם בן/ת הזוג יקרא דברים שנכתבים בקבוצה שבה אתם החברים העיקריים
 

A לוןA

New member
פייסבוק לא הורס מערכות יחסים. אנשים הורסים מערכות יחסים

(בפראפרזה על - רובים לא הורגים אנשים. אנשים הורגים אנשים)
 
מסכימה


כל המדיות החברתיות השיתופיות
&nbsp
יכולות להרוס זוגיות.
&nbsp
תלוי בבני הזוג כמובן-ברמת החוכמה או השיטחיות שלהם.
&nbsp
שיטחיות הכוונה-שאחד מהבני הזוג הוא קטנוני שאומר: "אכל לי שתה לי הגיב לה
סימן לה לייק והיא יותר יפה מהבת זוג
 
יש בזה משהו יפה.

ובכל זאת, הרעיון בספר הפרצוף הוא שיש פרופיל לאדם.
לא לזוג.
הוא לא כל-כך מותאם לזוג.
שיפתחו לעצמם דף פייסבוק לזוגיות שלהם, אם הם רוצים.

אני לגמרי יכול להבין אם בני הזוג נכנסים זה לזה בחופשיות לפרופיל האישי וקוראים (רוצים לפתוח על זה דיון בשרשור נפרד?
), דבר שלכשעצמו דורש הוויה שלווה ומפותחת מאד מצד שניהם, אולם אם לשניהם יש פרופיל אחד משותף, זהו סוג של אי-שימוש בפייסבוק למה שהוא מותאם להיות, קצת כמו כרטיס משותף באתר הכרויות.

אם זה מתאים להם, שיהנו, אין לי אישית כל בעיה עם זה.
 

A לוןA

New member
לי אישית יש תגובות קלות של בחילה לזוגיות קיטשית ודביקה

והפרופיל המשותף בפייס נכנס לאותו מקום דביק וסכריני, בעיני.
&nbsp
מי שזה עושה לו טוב- שיבושם לו.
 

shoosh2607

Member
מנהל
קונספט דביק בעיני

אבל אני גם לא מבינה את אלו ששמים כתמונת פרופיל את התמונה של הילד.
אין לי בעיה שיקראו דברים שאני כותבת.
בעיקרון, כלל האצבע שמנחה אותי הוא "אם אתה לא רוצה שיקראו דברים שלך או יראו תמונות שלך, אל תעלה אותם לרשת".
 

a wild rose

New member
אני לא מסוגלת להבין את זה

ואני גם לא חושבת שזה נראה טוב מבחוץ.
&nbsp
מהצד השני, כשעידן המיילים התחיל היו זוגות שפתחו מייל משותף (ההורים שלי ביניהם), ואמנם זה נראה פחות מקובל היום, אבל עדיין יוצא לי לקבל מיילים מכתובות מייל משותפות, אפילו קיבלתי מיילים כאלו ממרצה באוניברסיטה שהשתמשה במייל הפרטי שלה ושל בעלה, וגם מרופאה פרטית ששלחה לי מייל. אז פרופיל פייסבוק משותף זה יותר פומבי, אבל זה לא שונה בהרבה.
 

BALEDIN

New member
פייסבוק זה רשת חברתית מול העולם, מרגיש לי קצת חסר זהות

לחלוק אותה עם מישהו אחר.
אבל לא יפריע לי אם בן זוגי יקרא כל מה שאני כותבת ברשת, באמת אני לא מרגישה צורך להסתיר ממנו דברים, זה נראה לי מיותר.
&nbsp
 
למעלה