לימבו תינוקות
New member
פייסבוק חוסם אותי, למה ?איך נמנעים?
שלום,
אני פעיל למען חתולי רחוב (מאכיל אותם, מוצא להם בתים) וככזה אני עושה הרבה פירסומים בקבוצות חתולים בפייסבוק על מנת לפרסם אותם ולמצוא בתים מאמצים.
זה אומר שאני מפרסם פוסט אצלי ועושה לו המון שיתופים בקבוצות רלוונטיות וגם מקפיץ את אותם הפוסטים.
עד לא מזמן הכל התנהל בלי בעיה אבל לאחרונה פייסבוק כנראה שינו משהו כי התחלתי להחסם חסימות זמניות של כמה ימים כאשר הפעילות שלי והיקפה לא השתנו.
למשל היום עשיתי פירסום אצלי ושיתפתי בכ-30 קבוצות חתולים (משהו לא חריג אצלי) ונחסמתי עד מחר.
כשאני עושה שיתוף לפוסט שלי אני מעתיק אליו שוב את הטקסט מהפוסט המקורי ככה שיופיע למעלה בראש הפוסט.
מציין את זה כי קראתי איפשהו שלהעתיק את הטקסט זה אולי בעייתי?
איך אני יכול להמנע מהדבר הזה?
אילו פעולות מקפיצות את הבוט הארור של פייסבוק ואיך אני מוריד אותם מהווריד שלי?
עוד שאלה, יכול להיות שאדם שלא אוהב אותי מדווח על הפוסטים שלי והוא גורם לזה?
אשמח לכמה שיותר ניחושים ומידע בנושא.תודה
שלום,
אני פעיל למען חתולי רחוב (מאכיל אותם, מוצא להם בתים) וככזה אני עושה הרבה פירסומים בקבוצות חתולים בפייסבוק על מנת לפרסם אותם ולמצוא בתים מאמצים.
זה אומר שאני מפרסם פוסט אצלי ועושה לו המון שיתופים בקבוצות רלוונטיות וגם מקפיץ את אותם הפוסטים.
עד לא מזמן הכל התנהל בלי בעיה אבל לאחרונה פייסבוק כנראה שינו משהו כי התחלתי להחסם חסימות זמניות של כמה ימים כאשר הפעילות שלי והיקפה לא השתנו.
למשל היום עשיתי פירסום אצלי ושיתפתי בכ-30 קבוצות חתולים (משהו לא חריג אצלי) ונחסמתי עד מחר.
כשאני עושה שיתוף לפוסט שלי אני מעתיק אליו שוב את הטקסט מהפוסט המקורי ככה שיופיע למעלה בראש הפוסט.
מציין את זה כי קראתי איפשהו שלהעתיק את הטקסט זה אולי בעייתי?
איך אני יכול להמנע מהדבר הזה?
אילו פעולות מקפיצות את הבוט הארור של פייסבוק ואיך אני מוריד אותם מהווריד שלי?
עוד שאלה, יכול להיות שאדם שלא אוהב אותי מדווח על הפוסטים שלי והוא גורם לזה?
אשמח לכמה שיותר ניחושים ומידע בנושא.תודה