פייסבוק משתנה לעברית לבד

izik79

New member
פייסבוק משתנה לעברית לבד

למרות ששיניתי במסך הפתיחה את השפה לאנגלית, פעם-פעמיים ביום הוא שוב מתעקש להופיע בעברית. יש אפשרות למנוע לצמיתות את הופעת העברית? תודה

meital always

New member
../images/Emo104.gif מעבר לעברית

נסה לשנות באמצעות הלינק שמופיע בתחתית העמוד בשורה הלפני אחרונה, בו כתוב English או "עברית" ובדוק אם הבעיה נפתרת. אגב אצל חלק במקום הלינק הזה מופיעה צלמית של כדור הארץ (מי שנרשם לתרגום) אבל העקרון זהה.

izik79

New member
את זה אני יודע. מיטלוש ../images/Emo13.gif

אמרתי שזה חוזר לבד.. מדי פעם כל פעם אני משנה מחדש

meital always

New member
אוקיי...

אתה פשוט כתבת שאתה משנה דרך מסך הכניסה, אז הצעתי לך לנסות ממקום אחר (בתחתית העמוד), לא ידעתי שאתה כבר מכיר את זה... יש בשלב הזה עוד המון באגים ותקלות עם גרסת העברית, היא רחוקה מלהיות מושלמת והיא עדין בשלב הביתא. מה שאתה מתאר זו כנראה אחת מהתקלות האלה. אני מציעה לך כרגע לבצע Logout , למחוק עוגיות (cookies) וקבצים זמניים מהדפדפן, לצאת מהדפדפן ואז להיכנס מחדש אליו ואל הפייסבוק. מקווה שזה יפתור את הבעיה, יתכן שההוראה לחזור לעברית שמורה בטעות כפקודה קבועה באיזה שהוא מקום על המחשב.

izik79

New member
טוב נראה לי שהבנתי איך זה עובד...

קודם כל, כשאני מוחק קוקיז והכל, אני מקבל את העברית שוב כלומר, הפייסבוק עולה לי בעברית באופן אוטומטי, כי הוא רואה שאני נכנס מ-IP ישראלי
אם כך, אם אני רוצה שזה ישמור על ההגדרות, אני צריך דווקא לא למחוק קוקיז

meital always

New member
לאיציק-

מה שכתבת פה זה נכון, אבל לא שייך לעצה שנתתי לך.
הרי עוגיות זה בסך הכל קבצים במחשב עם מידע והגדרות על האתרים שאתה נכנס אליהם, מידע שנשמר כך שפעם הבאה שתיכנס לאתר המידע הזה כבר יהיה שמור במחשב. מכיוון שהשפה כל הזמן השתנתה אצלך, יש מצב שחלק מהקבצים השתבשו או לפעמים אפילו יש התנגשות לא רצונית בין מספר קבצים שגורמת לתקלות. לכן המלצתי לך למחוק את כל הקבצים, להיכנס לפייסבוק מחדש, ואז ההגדרות נשמרות על קבצי העוגיות החדשים שעכשו הם תקינים, ומרגע זה (כמו שכתבת) באמת לא למחוק אותם יותר... והכי חשוב- כרגע הכל בסדר?

izik79

New member
את חייבת לנהל כאן את הפורום.. איזה ידע ../images/Emo8.gif

למעלה