פייסבוק

Elad 27

New member
פייסבוק

היי שוש,
שלחתי לפני כמעט שנה באוקטובר 2015 הודעה פרטית בה יידעת אותי בנושא פעילות הפורומים של תפוז וגם פורום רשתות חברתיות הנוכחי שאותו את ממשיכה לנהל, הפסיק לפעול ואני זוכר שכיוונו אותי לפורום אחר בקטגוריות הפורומים של תפוז ובקיצור לא יכולתי להיכנס ולכתוב שאלה או יותר כשהייתי זקוק לעזרה בזמן אמת בכל הקשור לפייס אם להיות ספציפי לרשת חברתית אחת וראשונה שבה אני משתמש הכי הרבה.

בסופ"ש האחרון ואמש בבוקר קיבלתי שתי הודעות/אזהרות אבטחה מפייסבוק עם תשע קוביות של תמונות, האחת עם סימון של אריות והשנייה עם פרחים.
את הראשונה קיבלתי לאחר הזכרה של שמות דפים מלויילקים על ידי, חברים ואני חושב שגם דפים שלא סימנית ב"אהבתי" אם אני זוכר נכון ואםזה אפשרי.
נתתי הזכרות בתחתית מספר אלבומים שלי כשבאחד מהם המירבי היה עד כמה שפייס מאפשרת והוא 50 הזכרות בזהה לתיוגים.
כתבו לי שאני עושה שימוש לרעה עם הפעילות הנ"ל ושאני חייב להאט את הקצב של זה אחרת אני איחסם.
מה שאני לא מבין הוא למה אם אני מזכיר אנשים שקשורים לתכנים שלי מתפרש כניצול לרעה?
הרי גם בתמונות שמעלים רצוי עד חובה לתייג אך ורק אנשים שמופיעים בה ותו לא.
אז מה העניין? אם יש תשובה לזה.
אשמח.

ולגבי ההודעה השנייה זה היה אותו חלון של אזהרה רק בלי טקסט. יצא פתאום כאשר תייגתי בנאדם אחד פעמיים דהיינו, בעל חשבון אישי ודף שמופיע בתמונה.
כמו כן הופיע כיתוב למטה בחלון הקוביות של זיהוי פרחים שציינתי מעלה מבין שתי הודעות/אזהרות שאם הטקסט נשלח בטעות, דווח לנו. משהו כזה.

חיפשתי בהגדרות המדיניות של פייסבוק את נושא התיוגגים והתמונות ללא הצלחה.
כדי להיזהר ולא ליפול בטעות למצב שבו אני עובר על החוקים שלהם, אני רוצה לדעת האם מותר לתייג עמודים בין אם אתה סימנת בלייק או לא ושכמובן אותו בנאדם מופיע בתמונה?
ואותו הדבר עם חשבונות אישיים של אנשים שהם לא חברים שלך.
אם תייגתי בנאדם אחד שמופיע בתמונה והוא חבר שלי אני יודע שאין בעיה עם זה.
ודבר אחרון, אם פייסבוק מאשרת עד 50 תיוגים של אנשים בתמונות, היא סותרת את התקנון הזה אם היא מאיימת בחסימות משתמשים ברשת שלה והאם בפועל צריך לתייג פחות או הרבה פחות מ-50, לדוגמא פחות בכמחצית עד 25 תיוגים בין אם דפים או/ו פרופיל לכל תמונה שמעלים?

תודה רבה, חג שמח ושנה טובה ומתוקה לך ולכולם כאן
אלעד

shoosh2607

Member
מנהל
לא כל כך הבנתי את השאלה...

ממה שהבנתי, אתה ככל הנראה תייגת יותר מדי?
פייסבוק מפחדת מספאם ולכן חוסמת או מזהירה חשבונות שעושים יותר מדי לייקים במכה או יותר מדי הודעות וכו'.
אין מספר שבו צריך לעמוד - פשוט לעשות פחות.

למעלה