פייפל

adise2

New member
פייפל

היי, אחרי רכישה אני רואה שהלקוח שילם. בפייפל רואים את התשלום ורשום שהוא התקבל אך את הכסף אני לא רואה בחשבון שלי, התשלום נעשה ב19.11 כך שעברו כמה ימים כבר. מישהו יודע מה לעשות במצב כזה?

adise2

New member
פייפל

כל פעולה שמתבצעת בפייפל אתה רואה גם בחשבון בנק, כל קניה שאני עושה דרך פייפל בכרטיס אשראי אני רואה חיוב זה לא אמור להיות אותו דבר במצב ההפוך? בחשבון בנק אני לא רואה שנכנס שום כסף. או שלא הבנתי איך זה עובד

atrium

New member
לא הבנת איך זה עובד

הכסף ישאר בחשבון הפייפל שלך עד שתמשכי אותו באופן אקטיבי לחשבון הבנק או לכרטיס האשראי שלך.

adise2

New member
עוד כמה דברים שלא הבנתי

חחח סבבה תודה רבה! עוד משהו שלא הבנתי- ראיתי שפייפל לקח לי עמלת המרה לשקלים, יש דרך להמנע מהעמלה הזאת? האם היא בנוסף לעמלת אטסי? ושאלה נוספת- הכסף שנמצא בפייפל כדאי לצבור סכום גבוה ואז להעביר לחשבון בנק? או שזה לא משנה אין על זה עמלה

AmorArt

New member
בעבר כשהיית מבצע רכישות דרך פייפל

לא היה לך כסף בחשבון הפייפל ולכן הכסף ירד ישירות מכרטיס האשראי ובגלל זה ראית את ההורדה באשראי ובבנק- ישירות.

עכשיו כשאתה מקבל כסף לפייפל, הכסף נשאר בחשבון הפייפל עד שאתה מעביר אותו,
אם תבצע רכישות הכסף ירד ישירות מפייפל ולא מהכרטיס אשראי/בנק.

אם אתה רוצה להעביר אותו לחשבונך אז כדאי שתדע שיש עמלת המרה מדולרים לשקלים (פייפל נותנים שער המרה ממש גרוע בגלל זה אני מעדיפה לבצע רכישות מחו"ל דרך פייפל ולהשתמש בכסף ישירות משם עד כמה שניתן)
חוץ מזה, העברה לחשבון בארץ מתחת ל 1000 ש"ח כרוך בעמלה של 8 ש"ח
מעל 1000 ש"ח אין עמלה
אם אתה רוצה להעביר לכרטיס האשראי ולא לחשבון הבנק יש עמלה של 22 ש"ח

כדי לבצע את המשיכה לבנק תכנס לחשבונך- בעמוד הראשי מצד ימין תראה קישור "משוך כסף"
תלחץ עליו ותפעל לפי ההוראות

adise2

New member
וואווו

ממש טירוף עמלה גבוה! תודה רבה אני חןשבת שאשאיר את הכסף שם בתקווה שיהיו לי עוד מכירות :)

AmorArt

New member
אכן עמלות גבוהות אבל...

צריך לקחת בחשבון שהעמלות של פייפל ואטסי הם למעשה העלויות שיש לחנות הוירטואלית ויחסית לחנות ממשית זה זניח.

בכל מקרה אני ממליצה בהתחלה להסתכל על הכסף בפייפל כעל קרן חסכון, לפחות עד שצוברים 1000 ש"ח או שמתחילים לקבל מספר מכירות משמעותיות...

אגב מהעמלת המרה של פאיפל ניתן להמנע בעזרת הכרטיס אשראי

זה עובד רק עם כרטיסים של ויזה עד כמה שידוע לי ובנק לאומי (פועלים לא).
עדיין תהיה עמלת המרה של הבנק אך היא עדיפה ושם גם הכסף בטוח יותר וניתן להמיר כשהשער גבוה יותר.

כיצד לבצע:
ניתן להתקשר לפאיפאל ולבקש שיגדירו את האשראי כדולרי עם מגבלת מקסימלית.
צריך לוודא בבנק שיש לכם חשבון מט"ח פעיל ושהוא מקושר לכרטיס אשראי הזה.
ואז ברגע שמבצעים משיכה מפאיפאל לכרטיס ישנה רק העמלה של ה-5$.
מגבלה עד 2500$.
הכסף מתקבל בבנק בדולרים ללא כל עמלה נוספת. אבל כאשר תרצו להמיר לשקלים תהיה כמובן עמלת המרה.
העמלה משתנה כמובן מבנק לבנק ותנאי החשבון. בעבר שבדקתי את זה ראיתי שזה משתלם יותר ויכול לחסוך כמה מאות שקלים, אבל רק בתנאי שמושכים סכומים רציניים.

atrium

New member
פועל גם עם ויזה של דיסקונט

אני מושכת בכל פעם 2500$ לאשראי, כמו שציין ספגטימונסטר, זה חוסך לא מעט כסף לעומת העברה לחשבון הבנק.

למעלה