- מה זה בעצם פיירוויר? יו אס בי אני אמנם מכיר, אבל מה זה יו אס בי 2? המחשב שלי בין שנתיים בערך אני חושב, אולי קצת פחות, ויש לו חיבור יו אס בי. אבל יו אס בי 2? מי יודע...
אין לי ממש דרך להבדיל בין יו אס בי 1.1 ליו אס בי 2 היו אס בי הראשון פשוט גדול יותר (יו אס בי 1 ולא 1.1) בעיקרון היו אס בי 2 יותר מהיר ויותר טוב. פני שנתיים אני לא זוכר שהיה יו אס בי 2 אז אני ינייח שאין לך. מה שיכול להיות וכן יש לך אבל זאת השערה. פייר וויר (AKA IEEE 1394) הוא "התשובה" של אפל ליו אס בי או לפחות ככה אני רואה את זה. היום ברוב המחשבים החדשים כבר יש חיבור של פייר וויר על הבורד (כמו אצלי) והייתרון שלו שהוא יותר מהיר ישנם יטענו גם יותר אמין.
ניתן לקנות בעד 200 שקל חיבור פייר וויר או יו אס בי 2 אני מעדיף את הפייר וויר, הוא פשוט מהר יותר. הבעיה לא כול הדברים עובדים איתו. הבעיה הנוספת והיא כללית: איך תתקין את ההתקן? (אתה לא חייב לענות זה פשוט בשביל שתחשוב שוב) (אם תיפנה אלי במסר פרטי אולי אני יוכל לעזור לך יותר)
קשיח נייד בנוסף להעברת שירים. כרגע אין לי צורך בלכידת וידאו. האם יש ייתרון ל-FIREWIRE לעומת USB2 בהעברת קבצים? במה מתבטאת האמינות המועדפת של FIREWIRE? יש לי PC עם XP SP1
שהוא יהיה יציב בהעברת הנתונים ולא יפול מה שקורה לא מעט ביואסבי ואפילו ביואסבי 2.0 ול ZivH אני לא חושב שיואסבי 2.0 יותר מתקדם מפיירוויר הוא אכן יותר מתקדם מהיואסבי 1.1 זה הכל
תכלס לא מרגישים הבדל בין firewire לusb2 גם במהירות אגב לא מרגישים שusb2 יותר מהיר גם היציבות לא מורגשת אבל כמו שאמרתי הכל תלוי במידה השימוש זה כמו שאני לא אשתמש במערכת חלונות (ווירוסים ,קריסות וכו') אבל אני חושב שמי שמשתמש בusb2 לשימושים שלו הוא יהיה מרוצה (להבדיל מusb1.1)