פיירפוקס לא פותח מועדפים מתי שפותחת את המחשב!

goldxx

Member
שלום
בימים האחרונים שאני פותחת את הדפדפן פיירפוקס שלי הוא רושם לי את ההודעה הזו וכל המועדפים שלי נעלמים וחוזרים אחריי כמה דקות וגם הוואספ לא ניפתח בזמן הזה...מה קורה?!
רציתי לציין שאני כבר כמה חודשים בלי אנטי וירוס בתשלום ויש לי ווינדווס 8.1 שהעדכונים שלו עומדים לפוג בינואר הבנתי ,האם זה קשור? בעיקרון אני מחכה עם החידוש אנטי וירוס לבלאק נובמבר כי לא בא לי לשלם יותר ואני מאמינה שבנובמבר יהיה עליו מבצע ואז אני אחדש אותו ,בנוגע לשידרוג הווינדווס ל10 אני מחכה לינואר ,היה לי מחשב בובה! עבד מעולה הבעיות התחילו שהאנטי וירוס נגמר לי
השאלה שלי מה בנתיים אני יכולה לעשות עם הבעיה של הפיירפוקס?

אשמח לעזרה
מצרפת תמונת מסך

קבצים מצורפים

• firefox eror.jpg
    firefox eror.jpg
    KB 72.7 · צפיות: 6

דיברגנט חדש

Well-known member
שלום
בימים האחרונים שאני פותחת את הדפדפן פיירפוקס שלי הוא רושם לי את ההודעה הזו וכל המועדפים שלי נעלמים וחוזרים אחריי כמה דקות וגם הוואספ לא ניפתח בזמן הזה...מה קורה?!
רציתי לציין שאני כבר כמה חודשים בלי אנטי וירוס בתשלום ויש לי ווינדווס 8.1 שהעדכונים שלו עומדים לפוג בינואר הבנתי ,האם זה קשור? בעיקרון אני מחכה עם החידוש אנטי וירוס לבלאק נובמבר כי לא בא לי לשלם יותר ואני מאמינה שבנובמבר יהיה עליו מבצע ואז אני אחדש אותו ,בנוגע לשידרוג הווינדווס ל10 אני מחכה לינואר ,היה לי מחשב בובה! עבד מעולה הבעיות התחילו שהאנטי וירוס נגמר לי

אשמח לעזרה
מצרפת תמונת מסך
אם ניגמר לך האנטי וירוס, תסירי אותו.

רוב הזמן נח

Well-known member
שלום

אשמח לעזרה
מצרפת תמונת מסך
אולי הגיע הזמן להתקין מחדש חלונות 8?

goldxx

Member
יופי עכשיו הוא גם לא נותן לי לשמור סתם תמונה ורושם לי הודעת שגיא שהקובץ והספרייה פגומים ואינם ניתנים לקריאה , אוףףף
מחשב נקנה ב2016 ואני ממש לא מתכוונת לקנות עכשיו חדש ,בבקשה עזרה!

דיברגנט חדש

Well-known member
יופי עכשיו הוא גם לא נותן לי לשמור סתם תמונה ורושם לי הודעת שגיא שהקובץ והספרייה פגומים ואינם ניתנים לקריאה , אוףףף
מחשב נקנה ב2016 ואני ממש לא מתכוונת לקנות עכשיו חדש ,בבקשה עזרה!
מחשב בן 6, אולי 7 תלוי בחודש שקנית, הוא כבר קשישא ולכן הייתי שוקל במקומך כן להחליפו.

goldxx

Member
הדפדפן הזה פשוט הכי נוח לי ורגילה לעבוד איתו, יש לי עוד דפדפנים אבל כל הדברים העיקריים שלי עם הסיסמאות והכול בפיירפוקס
יש לי סה"כ מחשב מאוד מהיר

goldxx

Member
יופי ועכשיו גם וואספ במחשב לא יכולה לשלוח הודעות אוףף

goldxx

Member
האם מחיקה והתקנה מחדש של הדפדפן פיירפוקס יעזור לזה?

goldxx

Member
טוב לא הצלחתי לפתור את הבעיה ופשוט עברתי לדפדפן מיקרוסופט אדג' ויבאתי את המועדפים וגם פתחתי חשבון שם אז אני מניחה שאם אני אפרמט מחשב כל המועדפים יהיו שמורים לי כבר על הדפדפן הזה?

תודה

דיברגנט חדש

Well-known member
טוב לא הצלחתי לפתור את הבעיה ופשוט עברתי לדפדפן מיקרוסופט אדג' ויבאתי את המועדפים וגם פתחתי חשבון שם אז אני מניחה שאם אני אפרמט מחשב כל המועדפים יהיו שמורים לי כבר על הדפדפן הזה?

תודה
איך, בדיוק, את חושבת שהם יהיו שמורים?

goldxx

Member
אני כמובן מגבה את המועדפים ושמורת אותם ואז אני פשוט מייבאת אחריי פירמוט למיקרוסופט אדג' אבל חשבתי שאם פתחתי חשבון המועדפים כבר יהיו שמורים בפנים...

arseny92

Well-known member
מנהל
אני כמובן מגבה את המועדפים ושמורת אותם ואז אני פשוט מייבאת אחריי פירמוט למיקרוסופט אדג' אבל חשבתי שאם פתחתי חשבון המועדפים כבר יהיו שמורים בפנים...
יש סנכרון נתונים, בהם מועדפים ועוד, אבל אם אין לפחות עותק אחד דפדפן פעיל בעת סנכרון, אין מאיפה להעלות את הנתונים
כדאי פשוט לשמור את תיקיית הנתונים %LOCALAPPDATA%\Microsoft\Edge לפני פירמוטים וחסל
אחרי פירמוט לשים את התוכן חזרה
אם אפשרות פתיחת דפדפן ב-last session במקום מחדש פעילה, יחזרו גם כל הלשוניות הפתוחות

goldxx

Member
או שפשוט מייצאת מועדפים מהדפדפן שומרת בקובץ ואז אחריי הפירמוט מייבאת חזרה, לא?

arseny92

Well-known member
מנהל
או שפשוט מייצאת מועדפים מהדפדפן שומרת בקובץ ואז אחריי הפירמוט מייבאת חזרה, לא?
טרחה מיותרת ועלולה לגרום לכך שהייבוא יופיע לא לפי הסדר הצפוי
עדיף את כל התיקייה עם כלל נתוני הדפדפן, זה שמירת הכל כולל לשוניות פתוחות ומיקום חלונות במסך

למעלה