פיכסה זה מגעיל.......

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

maof

New member
פיכסה זה מגעיל........./images/Emo5.gif

אני חייב לשתף את כולם......... אל תעבדו יותר על הילדים שלכם !!!!!!!!! מי שהוא יודע מה זה גוגל מוגל???????????? מעשה שהיה כך היה............
אתמול בלילה תפסה אותי התקפת שיעול (אני חושב שזה מהסיגריות) ולא הצלחתי להירדם........ לא היה לי נוח שאני מפריע לת זוגתי לישון גם והחלטתי שאני יוצא מהמיטה......... גלשתי עם כוס חלב חם לידי עד לפנות בוקר ובצורה זאת היצלחתי להירדם אולי לשעה היום בבוקר קמתי מסטול לגמרי ולא הבנתי איפה הצפון ואיפה הדרום הרגשתי שאני ....מת לישון הגעתי להחלטה מהירה אני לא יוצא לעבודה !!!! והדבר היחידי שאני מיתכוון לעשות זה לישון !!!! כמובן שלא הצלחתי לישון הטלפון לא מפסיק לצלצל ונידמה לי שכל השאלות שיש בעולם .......... אנשים החליטו לישאול דווקא היום
למרות שהסדר היה לפני 3 ימים אנשים החליטו לישאול היום !!!! בנוסף לזה השיעול מרגיז אותי ואני מעיר את עצמי כל פעם מחדש.......... אז אם אין טלפון באותו הרגע אני מישתעל........ וסוף סוף אני מפסיק להשתעל אז הטלפון מצלצל
אמרתי לעצמי די.....!!!! נימאס......!!!! מהשיעול...... יש תרופת פלא שכל השנים אמרתי לילדים שלי...... אתם חיבים לישתות/לאכול תרופה טבעית "גוגל מוגל" והיא מאוד טעימה.......והיא מעבירה את השיעול ברגע אחד ........!!!!!!!אתם חיבים לישתות אותה !!!! והם (הילדים)האמינו לי שתו ........... היום החלטתי זהו !!!!!!!!!!!!אני מנסה על עצמי !!!!!!!!! כל השנים אני אומר ......מספר......משכנע ......שזה טעים !!!! אז זה חיב להיות טעים !!!!! מה כבר יכול להיות????????????? קמתי מהמיטה !! לקחתי באומץ כוס !! שברתי שתי ביצים !! ערבבתי הכל ביחד !!!! עצרתי את הנשימה !!!!! ובלעתי בבת אחת את כול הכוס
ראבקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק זה מגעיללללללללללל בבקשה ממכם נשות הפורום
אל תעשו את זה ......אל תעבדו על הילדים שלכם...... זה לא טעים ......למעשה זה ???? קשה לי לחשוב על זה פעם נוספת .....זאת טרואמה לכל החיים
תיתחשבו בילדים שלכם שלא תיהייה להם ילדות קשה
רחמים בבקשה תנו להם ליגדול ללא סיוטים מעוף מחפש את כוס המים

מעוף,רציתי להתקשר אליך../images/Emo6.gif

אך אני מרחמת .... תרגיש טוב קח לך כוס תה עם נענע ואני מקווה שההרגשה תשתפר. אני מקווה שלא חזרת מהונק קונג....שלא תפיץ לנו את החידק הקטלני. בקשר לילדים אני אישית בעד מעט דבש לגרון או לימון עם מלח שגם זה בקושי אפשרי לבלוע אך באמת עוזר,לא ברור לי הקשר של ביצים לגרון אבל כולסטרול כבר יהיה לך מזה.... קח הכל בקלות ורד בכמות הסיגריות...הרבה בריאות ולך כבר לישון נתק את הטלפונים ועשה חושך מוחלט לכל הילדים תן כמה שקלים שילכו לחפש את עצמם ואולי סוף סוף תצליח להרדם.

ק ש י ש ה

New member
עצת סבתא

תרופת סבתא מעולה - בצל קצוץ שרוי בתוך דבש לכחצי שעה. אח"כ לשתות את זה. הרבה פחות נורא מגוגל מוגל, אך מחייה מתים. זה פחות גרוע ממה שזה נשמע.

maof

New member
כוס עם נענע????????

אני כבר מנסה להיתקשר לרבנית שלי לישאול אותה אם זה כשר
את הדבש היא הכניסה להסגר !!!!!!!!! שששששששש..... שהיא לא תדע שאנחנו מדברים על חמץ
הילדים נימצאים אצל אבא שלהם........ האמת שהיום בבוקר חיפשתי מישהוא להדליק לו את הטלווזיה אבל אף אחד לא ביקש..... להירדם אין סיכוי אחד הדברים שאני לא מסוגל לעשות זה לנתק טלפון.........אני חתום על זה....... אני יכול להרשות לעצמי לא להגיע לעבודה.... אבל לנתק טלפון !!!!!!!!!! ואת הסיגריות אני החלטתי די !!!!!!!!!! לא קונה יותר ולא מעשן יותר !!!!!!!! זהו סיגריה אחרונה עכשיו ובזה סימתי !!!! מעוף

עלמה 3

New member
הפסקת עישון.........

זה הדבר הכי נכון..... אולי תשאל את עין איך זה עבד לה........ לא לא סליחה אל תישאל אותה, שגם אתה לא תעלם לנו בעקבות הפסקת עישון.. אז ככה, יש לי תוספת לדבש וחצי בצל מושרה בדבש, מוספים, ברנדי, קוניאק.. (תיקח בשושו.. בלי שהיא תרגיש וחוץ מזה יש דבש כשר לפסח) ונשבעת זה עובד, ועל ילדים עם ברנדי........ אח"כ יש שקט... שששששששש שקט שקט הס....... תרגיש טוב! עלמה

עלמה 3

New member
יש סגריה מפלסטיק ../images/Emo140.gif

אני לא ממליצה אפילו לנסות........ ושלא יבוא לך.....תתגברי... פשוט חבל...... המורכב שלי אחרי 8 שנים, אמר בא לי.....ומאז לא הפסיק וחבל ! עלמה

יש לי מפלסטיק

זה עוזר כמו כוסות רוח למת...............רוצה את האמיתי
וחוץ מזה מי שמדברת,כותבת לי חבל והאמיתי אצלה ב.............אוי זה נשמע איום....אך מעורר קינאה

עלמה 3

New member
אני, מקרה אבוד........

אולי פעם תבוא הישועה, ואני יפסיק לעשן...... עלמה

blonda3

New member
../images/Emo12.gifחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

לא יכולת לשים שם קצת דבש? קצת סוכר? קצת עראק/אניס? כדי לשפר את הטעם? כי סך הכל יש גם ליקרים מסויימים שמבוססים על חלמון של ביצים. בטוחה שיש דרך לעשות את הגוגול מוגל הזה לפחות מגעיל.... גם קצף של ביצה..עם סוכר-הופך לעוגיות לפסח..... בקיצור-אני לא נתתי ללדים שלי מעולם לשתות גוגל מוגל אבל בטח לא הייתי מכריחה אותם אם לא היו רוצים.... איכסה! עכשיו לגבי השיעול שלך-אתה בטוח שלא חטפת חלילה איזו דלקת ריאות? אולי תלך להבדק? כי עם כל המחלות שמסתובבות היום בשטח...לך תדע..זה מפחיד. ואם זה רק מהסיגריות-אז ש......ותפסיק לעשן.הכי בריא והכי טוב .

עלמה 3

New member
בלונדה.....

אני מתפלא באמת על יערית, שלא עושה לו עיסוי עם עארק, וגוגל - מוגל בהחלט - מגעיל. ומכאן מעוף - הפסק לעשן.... לא להפחית - להפסיק .... חחחח מי שמדברת.. בלונדה אני בהמתנה ואפילו במתח................... יאללה.. עלמה

blonda3

New member
חחח עלמה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא תאמיני לי אבל.... שכחתי אותך........ חחחחחחחחחחחחחחח את בהמתנה????? טוב שהזכרת לי וטוב שהצצתי פה שוב.....

*יערית

New member
בהחלט מגעיל ומדבק../images/Emo5.gif../images/Emo3.gif

כה זה כשנמצאים ליד אדם חולה במשך חודשיים אז חודשיים אני משתעלת בלי לקחת טיפול ושבוע שעבר עשיתי זאת,הרופא נתן לי אנטיביוטיקה, זה לא דלקת ריאות..זה בהחלט מהסיגריות אבל עם הגרון ביקשתי להרוס כל חיידק בספק! אחרי 5 ימי אנטיביוטיקה בלי הפסקת עישון אני עדיין משתעלת..והנה הקסם שלי נדבק ממני כבר יומיים שהוא כך... אז הפעם החלטה להמעיט מכמות העישון..זה בהחלט מגעיל כשמענשים יותר מידיי או חיים על סיגריות....למה? כי בכללית רוצים אותך בריא...וגם במכבי!
נדאג אחד לשני..יהייה טוב

העין ה 3

New member
גוגל מוגל זה לצרידות

לא לשיעול. וחוצמזה עושים את זה כך: לוקחים חלמון של ביצה (רק הצהוב) מוסיפים כפית סוכר ומערבבים חזק חזק עד שזה נראה כמו קצף. אחר כך שותים את זה לאט לאט ואין צורך לבלוע בבת אחת כי זה ממש טעים!!! אבל כמו שאמרתי זה עוזר לצרידות. אם הבעיה היא שיעול - הולכים לבית מרקחת, קונים סירופ שנקרא דרוסרה וזה מעביר את השיעול. תרגיש טוב!!!

maof

New member
אוקי אנשים ברצוני לבשר לכם........

לא להיות מודאגים בלונדה תרגעי
הכל ניגמר והבדיקות הוכיחו שאין פחד מחידקים קטלנים אולי הפחד העיקרי הוא מגוגל מוגל
מעוף

למעלה