פיכסה זה מגעיל........./images/Emo5.gif
אני חייב לשתף את כולם......... אל תעבדו יותר על הילדים שלכם !!!!!!!!! מי שהוא יודע מה זה גוגל מוגל???????????? מעשה שהיה כך היה............
אתמול בלילה תפסה אותי התקפת שיעול (אני חושב שזה מהסיגריות) ולא הצלחתי להירדם........ לא היה לי נוח שאני מפריע לת זוגתי לישון גם והחלטתי שאני יוצא מהמיטה......... גלשתי עם כוס חלב חם לידי עד לפנות בוקר ובצורה זאת היצלחתי להירדם אולי לשעה היום בבוקר קמתי מסטול לגמרי ולא הבנתי איפה הצפון ואיפה הדרום הרגשתי שאני ....מת לישון הגעתי להחלטה מהירה אני לא יוצא לעבודה !!!! והדבר היחידי שאני מיתכוון לעשות זה לישון !!!! כמובן שלא הצלחתי לישון הטלפון לא מפסיק לצלצל ונידמה לי שכל השאלות שיש בעולם .......... אנשים החליטו לישאול דווקא היום
למרות שהסדר היה לפני 3 ימים אנשים החליטו לישאול היום !!!! בנוסף לזה השיעול מרגיז אותי ואני מעיר את עצמי כל פעם מחדש.......... אז אם אין טלפון באותו הרגע אני מישתעל........ וסוף סוף אני מפסיק להשתעל אז הטלפון מצלצל
אמרתי לעצמי די.....!!!! נימאס......!!!! מהשיעול...... יש תרופת פלא שכל השנים אמרתי לילדים שלי...... אתם חיבים לישתות/לאכול תרופה טבעית "גוגל מוגל" והיא מאוד טעימה.......והיא מעבירה את השיעול ברגע אחד ........!!!!!!!אתם חיבים לישתות אותה !!!! והם (הילדים)האמינו לי שתו ........... היום החלטתי זהו !!!!!!!!!!!!אני מנסה על עצמי !!!!!!!!! כל השנים אני אומר ......מספר......משכנע ......שזה טעים !!!! אז זה חיב להיות טעים !!!!! מה כבר יכול להיות????????????? קמתי מהמיטה !! לקחתי באומץ כוס !! שברתי שתי ביצים !! ערבבתי הכל ביחד !!!! עצרתי את הנשימה !!!!! ובלעתי בבת אחת את כול הכוס
ראבקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק זה מגעיללללללללללל בבקשה ממכם נשות הפורום
אל תעשו את זה ......אל תעבדו על הילדים שלכם...... זה לא טעים ......למעשה זה ???? קשה לי לחשוב על זה פעם נוספת .....זאת טרואמה לכל החיים
תיתחשבו בילדים שלכם שלא תיהייה להם ילדות קשה
רחמים בבקשה תנו להם ליגדול ללא סיוטים מעוף מחפש את כוס המים
אני חייב לשתף את כולם......... אל תעבדו יותר על הילדים שלכם !!!!!!!!! מי שהוא יודע מה זה גוגל מוגל???????????? מעשה שהיה כך היה............