פילאטיס, מישהו מכיר

פילאטיס, מישהו מכיר../images/Emo35.gif

בעקבות הפי, נכנסתי לאמזון וראיתי קלטות של פילאטיס, מישהו מכיר, מתעמל? אשמח לקבל המלצות! תודה רבקה

behappy

New member
אני מכירה..../images/Emo13.gif

התחלתי לא מזמן להתעמל ואי מוכרחה לומר שזה נפלא!את חוזרת מהשיעורים כואבת אבל עם המון כוחות...... זה עוזר להארכת שרירים,חיזוק השרירים והיציבה. עקרונית אני לא יודעת אם כדאי בקלטות,אני עושה את זה דרך שיעורים עם ממש מעט משתתפים כך שהמדריכה יכולה לתקן כל אחד<ויש הרבה מה לתקן.......
> אבל גם קלטת זה עדיף מכלום. אם את גרה בצפון אשמח לשלוח לך פרטים על מי שאני הוכלת אליה.היא מעולה. יום נעים, שיר

behappy

New member
אהמממממממממממ.....

לא הולך לי לשלוח מסר..
רוצה לתת לי אימייל או איסיקיו?

behappy

New member
קוקוריקו תרנגול..../images/Emo3.gif

אני מאוד מצטערת..... המחשב שלי עושה בעיות נוראיות ואני לא מצליחה לפתוח מסרים. יש לי איסיקיו שפועל תודה לאל ומספרו 129341367. אי מייל [email protected]. את מוזמנת!! ומצטערת על כל הטירחה והבלגן..... שיר

ס ו ז א ן

New member
אני עושה פילאטיס באופן קבוע ואני

חייבת לציין שזה פשוט מעולה זה עוזר לנשימה נכונה וייציבות ז"א את הולכת זקופה יותר זה מאריך את השרירים ונותן המון אנרגיות אני ממש ממליצה מה שכן לפי דעתי צריך לשלב גם פעילות סיבוךת ריאה במקביל

אביטל +

New member
שאלה ../images/Emo35.gif

האם אפשרי לעשות את זה לבד בעזרת קלטת ללא הדרכה אישית ?

ס ו ז א ן

New member
אני ממש לא ממליצה

ההדרכה האישית שיש בשיעור ממש עוזרת להגנה מנזקים שאפשר לעשות, לא רק בפילאטיס אלה בכל ספורט גם אני פעם עשיתי התעמלות בבית מול הוידאו והיום ממש לא אני גם רואה הבדל הרבה יותר גדול במוטיבציה ובכמות המאמץ כשאת בשיעור את זוכה ליחס אישי וגם אם יש תנועה כלשהי שאת עושה לא נכון המדריך מתקן ואם כואב לך משהו אז המדריך יכול לתת תרגיל חלופי שיתאים לבעיה האישית שלך (ברכיים, גב תחתון וכו´) אז בקיצור...אני לא ממליצה

סוזאן, את עושה את זה לבד עם קלטות

או בקבוצה, האם יש שיעורים אליהם ניתן להצטרף? אשמח לעוד פרטים! תודה

ס ו ז א ן

New member
בקבוצה במכון כושר שבו אני

מתאמנת זה נמצא בת"א EVERY BODY ויש שם נשים וגברים בכל הגדלים זה לא רק שיעור של "כוסיות"

למעלה