פילאטיס מכשירים במחיר שפוי-יש דבר כזה?

jeannemoreau

New member
פילאטיס מכשירים במחיר שפוי-יש דבר כזה?

היי לכולם! אני בת 28 מתל אביב וכיום מתאמנת בחדר כושר. עוד כחודשיים המנוי שלי מסתיים ואני לא מעוניינת להמשיך בחדר הכושר אלא להתחיל להתאמן בפילאטיס מכשירים. אני גרה בתל אביב אבל אין לי בעיה גם להגיע לאיזור גבעתיים גבול תל אביב. כל המחירים של פילאטיס מכשירים (ואני כבר יומיים על הטלפון מתקשרת למי שרק אפשר!!!) הם 500 שח לחודש אני לא יכולה להרשות לעצמי כזה דבר, אני סטודנטית וממש לא מסוגלת. חדר הכושר שלי כיום - עם בריכה, חד"כ וכל החוגים, עולה לי 350 שח לחודש ואני חייבת למצוא מקום שהמחירים שלו הם בערך כאלה. אני מעוניינת להתאמן בין פעמיים לשלוש בשבוע, ואין לי בעיה לשלם מראש למנוי שנתי או חצי שנתי או משהו כזה אבל האם מישהו יכול לעזור לי או מכיר? חברה שלי, הכי מצחיק, מתאמנת כבר 6 שנים בפילאטיס בראש העין - ושם המחירים כל כך הרבה יותר שפויים!! 45 שקלים לשיעור.... וברגע שמגיעים לתל אביב זה פשוט עולה פלאים אנא עיזרו לי...... תודה רבה רבה

oridoron77

New member
מצטער אבל אני לא בקיא בנושא

אני מכיר מקום בתל ברוך צפון, אבל אני מעריך שהם יעלו אפילו יותר ממה שכרגע מצאת. אם יש לך רכב ואת יכול להתנייד מחוץ לתל אביב, אולי המחירים יהיו שונים. אורי

vadisimus

New member
מקום בקניון רמת אביב

אני מכיר מקום בקניון רמת אביב, רק אין לי מושג מה מחיר שם. תבדקי בדרור רז - מרכז לפילאטיס. בהצלחה

למעלה