פילדלפיה- היתי שמחה לקבל מידע

FUFKE

New member
פילדלפיה- היתי שמחה לקבל מידע

היתי שמחה לקבל קצת פרטים, אנחנו אמורים להגיע מטעם העבודה של החצי (+ תינוקת) ורציתי לקבל פרטים בנוגע ליוקר המחיה (כולל הכל), איזורי מגורים מועדפים וכמו כן מה קורה בנוגע לכלבים..... איך יוצאים איתם בקפור הזה של פילדלפיה??????? כל אינפורמציה תתקבל בברכה:) תודות

שקוירין

New member
לא ממש מפילדפיה אבל מהאזור

אנחנו גרים ב WEST CHESTER, בערך חצי שעה מפילדלפיה עצמה. לגבי כלבים- אומנם אין לי כלב ואני כאן רק חודשיים אבל נראה לי שהבעיה היא לא רק של הכלב אלא גם של הבעלים, אני יכול לנסות לשאול חברים שלי כאן איך הם מסתדרים בנושא הזה. לגבי איזורי מגורים- ממש תלוי מה אתם מחפשים. הפרברים כאן, כמו בכל מקום מאוד שקטים ואיכות החיים טובה למדי (חוץ מהקור). האיזורים היוקרתיים יותר הם לאורך מה שנקרא ה main line, כביש מס' 30, שם מרוכזות גם רוב האוניברסיטאות והאוכלוסיה מבוססת יותר. אנחנו חיפשנו מקום שיש בו איזשהו מרכז עירוני, שיהיה אפשר לטייל עם הילד (מתוכנן באוגוסט) ולחצות את הכביש למכולת ומצאנו את זה ב WEST CHESTER, עד עכשיו-אין תלונות. אם אתם מתכננים לגור ממש בעיר אז אין לי הרבה ידע על מה שהולך שם. את יכולה ליצור קשר באימייל אם יש לך עוד שאלות: [email protected]

למעלה