פילהרמונה 3???

פילהרמונה 3???

עכשיו שמעתי ברדיו שיר "אך טוב וחסד" (שיר שמונה מנגן אותו שנים) והשדרן שם טען שזה יצא אחרי שלושת השבועות בדיסק פילהרמונה 3 של ר` משה מרדכי מונה רוזנבלום. מישהו יודע עוד פרטים על הדיסק כמו למשל איזה סגנון שירים יהיו בו?

t a p u z 1 1

New member
אכן כן.....

אכן הולך לצאת פילהרמונה 3 איני יודע האם זה יצא אחרי תשעה באב אולי כן אולי לא, מה שבטוח שזה יצא באיזור החגים אי"ה . לגבי הסגנון הולך להיות כמסורת פילהרמונה גם שירים ישנים שכבר מתנגנים יחסית הרבה זמן בציבור, רק מונה יוסיף את הנופך והטעם המוזיקלי שלו לכל דבר, ובעצם יחדש את הקטעים האלה ...יהיו כמה חידושים כגון אך טוב וחסד שדרך אגב זה לחן של ליפא שמלצר ששהה בביתו של מונה ויצא להם השיר הנ"ל..וכמובן עוד כמה חידושים בסגנון ההורא החתונתי...ופה יהיה ממש חידוש מוזיקלי מרענן שכל התזמורות בסופו של דבר יעתיקו את הביצועים והחידושים המרעננים שלו...שיהיה בהצלחה....וכרגיל צפו להפתעות נעימות ומענינות....

MENIMEN M

New member
הדיסק מוקלט באולפנים של קן ברג`ס...

ויצא לי לשמוע את ההורה ההורה מלאה בדרבוקות וכלי הקשה וזה מהמם פשוט חבל"זי

למונה יש אולפן?

אני יודע שהיה לו או שיש לו את האולפן שהיה מקליט שם עבור ערוץ שבע אבל בזמנו זה לא היה אולפן כל כך מקצועי להקלטות ומונה היה מקליט באולפני גלקול. האם אני לא יודע משהו?

אצטרף לשאלה של "עוד אבינו חי"

האם מונה הקליט ב"בור" כפי שקראת למקום הזה (נדמה לי ששם היה פעם אולפן גל קול , לא ?) גם הקלטות לתקליטים/קלטות/דיסקים ולא רק תוכניות רדיו ?

t a p u z 1 1

New member
מונה לא הקליט ולא נמצא

בבור כבר הרבה מאוד זמן חוץ מההקלטות של התוכניות שלו לערוץ 7 ובזמן האחרון זה הקלטות רק לאינטרנט..ובעשור האחרון לא היה שום הקלטות מוזיקליות מקצועיות בבור...דבר שני מונה היה ממש תקופה קצרה באולפני קן ברג'ס ולאחר מכן הוא חזר לגל קול ואך ורק שם הוא מקליט.

למעלה