אז ככה
אם תעשה בדיוק כמו שאני אומר לך, לא תפספס. קודם כל - חשוב שיהיו נתחים עבים, 4 עד 5 ס"מ (אני יודע שזה נשמע הרבה, סמוך עליי). חמם את התנור ל-150 מעלות, עם גוף תחתון ועליון פועלים, בלי טורבו. שים תבנית עם נייר כסף באמצע התנור. תלהיט את המנגל שיהיה ממש חם (10 דקות למנגל גז, פחמים לא יודע). בינתיים תמשח את הסטייקים בשמן זית מכל הצדדים, גם מסביב. פזר מעט פלפל גרוס עבה, לא להגזים. תניח את הסטייקים על המנגל, בערך 3 דקות לכל צד, תראה שהם מקבלים צריבה טובה אבל לא נשרפים. משם - ישר לתנור, בערך 8 דקות למדיום רייר, 10-12 דקות למדיום. תבדוק מדי פעם ליתר בטחון, שים לב שצריך להוציא קצת לפני מידת העשייה הרצויה, כי יש המשך בישול גם אחרי שמוציאים מהתנור. פזר קצת מלח גס ואכול בתאבון. ספר איך היה.