פילה דג בורי

תכלתt

New member
פילה דג בורי


מישהי מכירה/-התנסתה עם פילה בורי?
אני כדאי לאפות/-לבשל?
איך לתבל?
משך זמן?...
אודה לתשובתכם.
 

mmw2008

New member
אם אני זוכרת נכון, הבורי הוא ממש שמן

יש את הסלמון שהוא שמן, אבל לא מרגישים את אחוזי השומן ולעומת זאת הבורי מרגיש ממש כבד, טעים מאוד אבל כבד.
הכנתי אותו עם תיבול של כורכום, סוכרלוז מעט ומלח פלפל במחבת ויצא מעולה.
&nbsp
 

22BB

New member
כמדומני משתמשים בו לחריימה, אבל תמיד אפשר להכין כפי שאוהבים

אני קונה כל מיני דגים מפולטים ומכינה בד"כ בטיגון על העור בלבד, מל"פ ומכסה סגור עד שהצבע לבן אטום.
אם זה לשבת אז לא ליבש.
&nbsp
 
אני מאד אוהבת בורי אבל תמיד מבשלת אותו עם העצם.

לדעתי יתאים לכל מה שאת נוהגת להכין מדגים אחרים, כמובן פרט לגפילטע פיש.
 
למעלה