יוביוב הירוק
Active member
פילה מדומה בסו-ויד
למתעניינים בבישול בואקום, דיווח על ניסוי מוצלח: נתח שלם, נקנה בטיב טעם כ-"מיושן". 14 שעות ב-56 מעלות. ללא כל תיבול.
ליתר דיוק, 12 שעות ב-55 מעלות, לפי המלצת אתר כלשהו. אבל השתפנתי, ובשעתייים האחרונות העלתי ל-57 מחשש לאדמומיות יתר...
גימור- חריכת הנתח השלם על מנגל לוהט כמו הגהנום. פריסה, ותיבול הפרוסות במלח/פלפל.
הצלחה גדולה. רך, עסיסי, טעם בשרי עשיר. מומלץ.
בפעם הבאה אנסה לצרוב פרוסות עבות. רוטב (יין עם מיצי הבשר?) יכול ללכת לא רע.
נראה ש-57 מעלות זה גבול עליון. לפי טעם הסועדים, כוונו בין 55 ל-57.
למתעניינים בבישול בואקום, דיווח על ניסוי מוצלח: נתח שלם, נקנה בטיב טעם כ-"מיושן". 14 שעות ב-56 מעלות. ללא כל תיבול.
ליתר דיוק, 12 שעות ב-55 מעלות, לפי המלצת אתר כלשהו. אבל השתפנתי, ובשעתייים האחרונות העלתי ל-57 מחשש לאדמומיות יתר...
גימור- חריכת הנתח השלם על מנגל לוהט כמו הגהנום. פריסה, ותיבול הפרוסות במלח/פלפל.
הצלחה גדולה. רך, עסיסי, טעם בשרי עשיר. מומלץ.
בפעם הבאה אנסה לצרוב פרוסות עבות. רוטב (יין עם מיצי הבשר?) יכול ללכת לא רע.
נראה ש-57 מעלות זה גבול עליון. לפי טעם הסועדים, כוונו בין 55 ל-57.