פילה מדומה בסו-ויד

פילה מדומה בסו-ויד

למתעניינים בבישול בואקום, דיווח על ניסוי מוצלח: נתח שלם, נקנה בטיב טעם כ-"מיושן". 14 שעות ב-56 מעלות. ללא כל תיבול.
ליתר דיוק, 12 שעות ב-55 מעלות, לפי המלצת אתר כלשהו. אבל השתפנתי, ובשעתייים האחרונות העלתי ל-57 מחשש לאדמומיות יתר...
גימור- חריכת הנתח השלם על מנגל לוהט כמו הגהנום. פריסה, ותיבול הפרוסות במלח/פלפל.

הצלחה גדולה. רך, עסיסי, טעם בשרי עשיר. מומלץ.
בפעם הבאה אנסה לצרוב פרוסות עבות. רוטב (יין עם מיצי הבשר?) יכול ללכת לא רע.
נראה ש-57 מעלות זה גבול עליון. לפי טעם הסועדים, כוונו בין 55 ל-57.
 

TCHM

New member
פילה מדומה לא מיועד לסו-וויד...

סו-וויד מיועד לנתחים בצלייה קצרה כאשר רוצים דרגת עשייה
מדוייקת לטעם האוכלים.
פילה מדומה בסו-וויד מיותר מכל הבחינות - אנרגיה, זמן והתעסקות.
לדרגת העשייה הפנימית (טמפ') של נתח כזה או דומים אין כל חשיבות.

פילה מדומה בבישול של שעה ורבע בסיר לחץ יוצא רך וטעים.
 

ido214

New member
נשמע מעולה, אולי אבדוק מתישהו

דווקא יש המון מתכונים של נתחים לבישול ארוך שמבוצעים בסו ויד..
אסאדו, כתף לבן (PULLED PORK) ועוד
 
למעלה