פילה מדומה שיצא קשה ללעיסה

ביזול

New member
פילה מדומה שיצא קשה ללעיסה

לא הייתי אומרת סוליה, אבל מתקרב. הטעם ממש טוב, פשוט לא כיף ללעוס כל כך הרבה.
מה שעשיתי: צרבתי אותו כמה דקות מכל צד - סה"כ כ-20 דקות אולי, ואז עוד כ-30 דק' בתנור. זה יותר מדי זמן? פחות מדי זמן? אולי הוא פשוט היה צריך להתבשל ביותר נוזלים?
יש אולי דרך להציל אותו? אני חושבת לטחון אותו במעבד מזון. כאמור הטעם טוב. אולי אוכל למלות איתו כיסונים או משהו...
לחוכמת הפורום אודה :)
 
בדיוק בגלל זה לא אוהבת פילה מדומה שתמיד נראה

נפלא, נפרס יפה אבל הוא יבש כזה ודורש בישול מאד מאד מאד ממושך.
הרעיון שלך להצלתו נראה טוב מאד.
 

חנהפ

Active member
זה מעט מידיי לפילה מדומה

פילה מדומה הוא נתח שזקוק לזמן בישול / אפיה ארוך יותר לפחות שעתיים
 

ביזול

New member
את חושבת שאני יכולה להציל אותו עם עוד בישול

עכשיו?
או שמאוחר מדי?
 

חנהפ

Active member
למה לא? אפשר להחזיר לתנור או לסיר,עם נוזלים

ולהמשיך לבשל עד שיתרכך
 

shira1960

Active member
אני הכנתי לפני כמה שבועות ויצא טעים ורך

אמנם לא נפרס לי לפרוסות יפות אבל הטעם טעים. תחזירי לסיר/תנור/סיר בישול איטי אם יש לך, עם רוטב בר בי קיו או ציר/יין ותבשלי הרבה הרבה זמן
 

ביזול

New member
עדכון

טחנתי את הפרוסות במעבד מזון ובישלתי בנוזלים עוד כשעתיים, יצא רוטב בשרי לא רע בכלל. לא מפואר במיוחד, אבל בהחלט משהו טעים שאפשר לשים על אורז או פסטה.
ובפעם הבאה אני לא מקשיבה לבלוגרים אמריקאים שאומרים לי איך להכין בשר אלא באה קודם לפורום...
תודה לכולם!
 

אמרלדה

Active member


 
למעלה