פילה מדומה שיצא קשה ללעיסה
לא הייתי אומרת סוליה, אבל מתקרב. הטעם ממש טוב, פשוט לא כיף ללעוס כל כך הרבה.
מה שעשיתי: צרבתי אותו כמה דקות מכל צד - סה"כ כ-20 דקות אולי, ואז עוד כ-30 דק' בתנור. זה יותר מדי זמן? פחות מדי זמן? אולי הוא פשוט היה צריך להתבשל ביותר נוזלים?
יש אולי דרך להציל אותו? אני חושבת לטחון אותו במעבד מזון. כאמור הטעם טוב. אולי אוכל למלות איתו כיסונים או משהו...
לחוכמת הפורום אודה
לא הייתי אומרת סוליה, אבל מתקרב. הטעם ממש טוב, פשוט לא כיף ללעוס כל כך הרבה.
מה שעשיתי: צרבתי אותו כמה דקות מכל צד - סה"כ כ-20 דקות אולי, ואז עוד כ-30 דק' בתנור. זה יותר מדי זמן? פחות מדי זמן? אולי הוא פשוט היה צריך להתבשל ביותר נוזלים?
יש אולי דרך להציל אותו? אני חושבת לטחון אותו במעבד מזון. כאמור הטעם טוב. אולי אוכל למלות איתו כיסונים או משהו...
לחוכמת הפורום אודה