פילה סגולה

פילה סגולה

היום יום ראשון ואני חושבת עליך כל היום. דואגת לך ומקווה שאת עוברת את הכל על הצד הטוב ביותר מבחינה בריאותית, פיזית, שלך. אני מאחלת לך המון חום ואהבה ושתצליחי לשאוב עידוד מהילדים שיש ומבן הזוג וממי שאפשר. אני כאן בשבילך אם את צריכה משהו. יעל

תודה. הנה חזרתי

תודה יעל. עשינו הבוקר עוד אולטרה סאונד שהראה דופק, אבל גם החמרה במצב העובר (נמדדה בצקת על 7.5 מ"מ וזה על עובר שכל גודלו פחות מחמישה ס"מ). ההחלטה לבצע סיום הריון הייתה ממילא גם קודם, אבל הבדיקה הנוספת הקלה וביטלה את כל הפנטזיות שיכולות לצוץ לגבי העלמות הממצא או "טעות" בבדיקה. הגענו בבוקר כמעט ראשונים, אבל משום מה כנראה שמי שמגיע ראשון יוצא אחרון...בכל אופן בילינו שם לא מעט זמן. הרגשתי ממש כמו ב"עיר הנוער", המון בנות צעירות ביותר. פשוט מזעזע. אני חושבת שהייתי הכי קשישה שם (אני בת 31). לא להאמין שתינוקות בריאים מתים לשווא. זה לא שאני חושבת שהם צריכים להוולד לאמא בת 17, אני פשוט חושבת שהיה צריך לדאוג לזה קודם. על פניו נראה שהצד הגופני עבר בשלום, נקווה שאכן כך. אני עכשיו מאוד עייפה, אבל נפשית למעלה מן הסביר. אני יודעת שעוד יבואו ימים יותר גרועים (עם העיכול ועם צניחת ההורמונים), אבל למרות שאני לא משתוקקת אליהם, אני גם לא מפחדת מהם. אני בטוחה שתשמעו עליהם בקרוב. זה העדכון. תודה על המחשבה עלי פילה סגולה

חושבת עלייך כל הזמן

אני כאן איתך, לעזור להעביר את הימים הקשים האלה. יודעת שלא הכאב הפיסי הוא זה שמכאיב, אלא זה הפנימי, שב
. מחבקת מרחוק, חזק

זוהרה!

המון תודה. ניסיתי לנצל את הלילה שבין ההפלה הגופנית לנפילה ההורמונלית והנפשית לשינה. זה הצליח, אם כי באופן חלקי (אחרת אין הסבר לכך שאני כותבת בשעה שש וקצת...). הידיעה שאתם כאן מכילה בתוכה המון כוחות. שוב תודה פילה סגולה

את אמיצה

אני מעריצה אותך על אומץ הלב, היכולת להחזיק מעמד ולראות את הדברים בצורה כל כך מפוכחת. את נשמעת במצב טוב. יש להניח שהעובדה שבאמת אין ברירה וזו ההחלטה המתחייבת עוזרת במצב כזה. אוי כמה שהנפילות ההורמונליות האלה מוכרות לי... גם מלידות וגם מהפלות, רק שאחרי הלידה מקבלים תינוק ואחרי הפלה כלום. והכי גרוע זה הנפיחות בשדיים, עוד יותר מאשר בהריון עצמו, כאילו שיש את מי להניק. אחרי ההפלות הרגשתי שאם יתחיל לטפטף לי חלב במקלחת אני באמת אשתגע סופית. תמשיכי להחזיק מעמד כל כך יפה. תמי מה איתך? אנחנו חושבים גם עלייך.

meravsl

New member
פילה סגולה יקרה ../images/Emo24.gif

חושבת עלייך כל הזמן ומאחלת לך החלמה מהירה ותעדכני אותנו לכשתרגישי טוב יותר.
מירב

salpter

New member
../images/Emo24.gif

הנפילה הרצינית והמכריעה של ההורמונים, דווקא התרחשה אצלי אחרי 5 ימים אז איתך במסע הדילוגים בין עצב לחול. צר לי .

קטיה 007

New member
פילה סגולה

לא מפסיקה לחשוב עליך ועל תמי שולחת חיבוק חזק שמנסה לעזור ולתמוך יודעת כי הימים הגרועים עוד יבואו אבל אנחנו כ א ן בשבילך ללא הפסקה אוהבת קטיה

anatgri

New member
../images/Emo24.gifענק בשבילך

מחזקת אותך ושולחת לך חיבוק ענק וגם כתף ואוזן קשובה. שהימים הבאים יעברו קל עד כמה שאפשר. ענת

למעלה