פילוביץ´ מה קרה התחלת להאזין לרס"ן

פילוביץ´ מה קרה התחלת להאזין לרס"ן

שמועתי?!!! חשבתי שאתה בד"כ דבק באמיתות ועובדות ולא מסתמך על שמועות רעות וזדוניות.. ולגופו של עניין. קראתי את דעתך על הזמרת שאקירה ומה "שאמרה"ב-MTV. אז לך ולכל המלעיזים לא היו דברים מעולם.נקודה.סוף. לפני שאתה קורא להחרמה בדוק את הדברים לעומק. הליגה נגד השמצה אנטישמית העולמית בדקה וחקרה הנושא לעומק - ראה כתבה בWALLA ומסתבר שלא היה ולא נברא. לשאקירה הלבנונית במקור ונכון להיום בקולומביה אין כל שנאה ליהודים באשר הם ומעולם לא השוותה אותם לחזירים!! לכן ידידי הרשה נא לי לייעץ לך לדבוק רק בעובדות ואמיתות ולא בשמועות חג שמח

pilovich shahaf

New member
אביבה רגב מאילת, שימי לב...../images/Emo88.gif

ראשית אני מברך אותך שביטלת את החרם על האתר של קול הים האדום בכלל ולכתוב בפורום, ואם אני זאת הסיבה אזי לכבוד לי, ועכשיו לעצם הענין, כל הנושא של שאקירה היה וניטחן במשך שבועות בכל כלי התקשורת, האינטרנט בארץ ובעולם עד עצם היום הזה, אבל אם את מסתמכת על הכתבה בוואלה מהיום, מין הראוי שתעשי קישור לכתבה בוולה, שמכחישה את כל הסיפור, השמועות שהובאו בכלי התקשורת עד להיום..."ובא לציון גואל ולציונה בועל...
לסיכום...:- אני עדיין קורא להחרים אותה, עד שהיא אישית לא תעלה לתיקשורת ב- cnn , bbc, ערוץ 1 בישראל ותגיד אני אוהבת את מדינת ישראל....
מבחן התוצאה. פ"ש.
אביבה´לה אני מקוה שנמשיך לראות לך כאן בפורום ולקרוא מפניני לשונך השנונה...

pilovich shahaf

New member
ואביבה´לה נקודה חשובה שכחתי..../images/Emo4.gif

ההודעה בנושאא שאקירה, אם קראת זאת היטב ובלי דם בעיניים, היית שמה לב שלא אני כתבתי זאת כלל, אלא אני הבאתי את האימייל שקיבלתי ככתבו וכלשונו מאירית סלע, ומצאתי לנכון להביא זאת בפני מי שמבין במוזיקה וזמרים/זמרות, כמוך, לכן היה חשוב לי לציין זאת בפנייך, ולמרות שבסופו של דבר גם כתבתי את דעתי בהודעתי לעיל...
לסיכום, לך אני מציע , לפני שאת מצטרפת לעליהום של חברי וידידי, בדקי את עצמך לפני זה...חג שמח
מבחן התוצאה. פ"ש.

פ"ש - אהבתי את תגובתך! דבר שני

כתבתי ללא דם בעיניים, רק תגובתך הפתיעה אותי עד מאוד.."מי שהולך לישון עם ....קם עם... לא מתאים לך ידידי להתבטא כך. חוצמ´זה אתה בדר"כ מסתמך על עובדות וזהו. חג שמח גם לך ובלי עליהום.

למעלה