פילוביץ איכה????? בחופשה היום????
ש שרון בת28 New member 28/1/03 #2 ../images/Emo150.gifדרוש... אדם העונה לשם פילוביץ..... נראה לאחרונה לפני כמה ימים ומאז נעלמו עיקבותיו כל היודע על מקום הימצאו לבקשו לחזור חזרה
../images/Emo150.gifדרוש... אדם העונה לשם פילוביץ..... נראה לאחרונה לפני כמה ימים ומאז נעלמו עיקבותיו כל היודע על מקום הימצאו לבקשו לחזור חזרה
א אייייללללתתתי New member 29/1/03 #9 השתתפותי באבלך... לא רק שפילוביץ´ באבל. הסגרנו אותו סופית לכל מי שלא ידע את זהותו...
פ פינצטה1 New member 29/1/03 #11 איייילללתתי כמו שאמרתי כולנו משתתפים בצערו, ובקשר להערתך האמן לי אדם כפילוביץ' בעל ידע נוכחות והמבטא עצמו כפי שהוא ,ראוי לו להיות בקדמת הבמה ללא מורא.
איייילללתתי כמו שאמרתי כולנו משתתפים בצערו, ובקשר להערתך האמן לי אדם כפילוביץ' בעל ידע נוכחות והמבטא עצמו כפי שהוא ,ראוי לו להיות בקדמת הבמה ללא מורא.
S skiper22 New member 30/1/03 #12 צר לי ראשית משתתף בכינות בצערך על מות אביך . פתחתי את קובץ ההודעה הזאת מאחר ובאמת חסר אתה לנו גם אם חלקנו אינו מסכים לדיעותיך , אולם בהחלט קורא אותן בשל מידעת הפרטנות שבהם ושוב... משתתף בצערך ומי יתן שלא תדע עוד מכאוב
צר לי ראשית משתתף בכינות בצערך על מות אביך . פתחתי את קובץ ההודעה הזאת מאחר ובאמת חסר אתה לנו גם אם חלקנו אינו מסכים לדיעותיך , אולם בהחלט קורא אותן בשל מידעת הפרטנות שבהם ושוב... משתתף בצערך ומי יתן שלא תדע עוד מכאוב