פילוביץ - אתגר!!!

קונסולה

New member
פילוביץ - אתגר!!!

תהפוך את קארין איי לאתר צלילה... יש מקום מאחורי הרדיו.. או אפשר גם על אחת הככרות... או... רעיון גדול: בכנסת.. אין להם שם בירושלים בכלל אתרי צלילה ידעת? מחדל!!!

poza

New member
שאלתי למה משה הוא משלנו

שאלתי למה משה הוא משלנו?. מה יש לו שורשים אילתיים?

קונסולה

New member
כן...

אני רואה שפילוביץ לא מדבר... ממש מוזר. משה חיים הוא אילתי, עם אמא אילתית ואח (נדמה לי) אילתי והסיפור הוא שהוא ופנינה בכלל הכירו במשחק שש בש בחוף הזהב... (אם אני מדייקת בפרטים) בטח פילוביץ מנסה להשיג תצלום של האירוע... ומה עם התשובה שלי? לא צריך. החוש הומור שלך כנראה טבע בים.

poza

New member
איבדתי אותך - איזה אתר צלילה?

התכוונת לחלודה בכנסת. את כל מה שקשור לאתר צלילה אני משאירה לפילוביץ´, שמעתי שהוא הגדול מכולם, ואחרי שגיליתי מיהו, החלטתי לא לקחת סיכון. הוא עוד יהפוך אותי לתמ...... חוץ מזה יש לנו כבר שני סטילים במפרץ, אז מה כבר ישנה עוד אחד, ועוד אונייה, יותר גדול, הרי זה משובח. סתם. מה זה יעזור אם נכתוב, אם נדבר, אם נתריע. הים שלנו הולך ונגמר. עצם ההימצאות של גרוטאות כאלה (הכוונה לאוניות) במפרץ, לא עושה טוב לאלמוגים ולדגים, שגם עליהם עושים עליהום - מסכנים הקטנים. אבל קארין אי קטנה עלינו. מה קורה עם כל האוניות והמכליות שמגיעות לק.צ.א.א ולנמל. ראינו מה קרה לפני שבועיים בחוף הדקל. כנראה שעד שלא קורה אסון, שום דבר לא משתנה!!!!!

poza

New member
איבדתי אותך - איזה אתר צלילה?

התכוונת לחלודה בכנסת. את כל מה שקשור לאתר צלילה אני משאירה לפילוביץ´, שמעתי שהוא הגדול מכולם, ואחרי שגיליתי מיהו, החלטתי לא לקחת סיכון. הוא עוד יהפוך אותי לתמ...... חוץ מזה יש לנו כבר שני סטילים במפרץ, אז מה כבר ישנה עוד אחד, ועוד אונייה, יותר גדול, הרי זה משובח. סתם. מה זה יעזור אם נכתוב, אם נדבר, אם נתריע. הים שלנו הולך ונגמר. עצם ההימצאות של גרוטאות כאלה (הכוונה לאוניות) במפרץ, לא עושה טוב לאלמוגים ולדגים, שגם עליהם עושים עליהום - מסכנים הקטנים. אבל קארין אי קטנה עלינו. מה קורה עם כל האוניות והמכליות שמגיעות לק.צ.א.א ולנמל. ראינו מה קרה לפני שבועיים בחוף הדקל. כנראה שעד שלא קורה אסון, שום דבר לא משתנה!!!!!

pilovich shahaf

New member
תמונה אחת שווה אלף מילים...../images/Emo6.gif

הם היו בסוף שבוע כל המשפחה...
הם חגגו את העשור לנישואיהם...
הם השתכנו בסוויטה הנשיאותית ב- "שרתון מוריה באילת"...
הם וילדיהם חן וגל זכו לפינוקים אין סוף מהמלון...
הם אפילו הונצחו על ידי מותק של: "ערב ערב-סער צברי" בתמונה משפחתית השבוע במקומון- מצ"ב הקובץ לנוחיותכם...
ולא עברו 48 שעות והצהרת הגירושין הודלפה לתיקשורת...
זה מה שנקרא לעשות את זה בסטייל...
מבחן היה ותוצאה יש....האם הצלם שצילם את התמונה ידע שהם למעשה החליטו להתגרש...
מבחן התוצאה. פ"ש.
קונסולה תודה על העזרה, שחשפת את משה שלנו, אמרתי לעצמי בטח מישהוא עוד זוכר אותו...

poza

New member
ממש סרט תורכי

אוי כואב הלב. אני מקווה שסער צברי לא לוקח את זה קשה מידי!!!!! ועכשיו שהוא עוד מעט פנוי, משה, הוא בטח יחזור לאילת, אה? מעניין מה לרווקות של העיר יהיה להגיד על זה. כמה חבל שהוא צעיר מידי בשבילי.

pilovich shahaf

New member
קונסולה רק עכשיו נכנסתי לעולם...../images/Emo121.gif

הוירטואלי מהעולם המציאותי אי שם באקדמיה הבר אילנית, ולכן קבלי נא את התנצלותי בתגובתי המאוחרת להצעותיך היכן להטביע את הקארין A, ובכן...:- אני סומך על דורון זיו מנכ"ל עמותת מועדוני הצלילה באילת, שישכיל לגלגל את הסיפור הזה לטובת ציבור הצוללים ורווחת הציבור...
מבחן התוצאה. פ"ש.

poza

New member
אז היא תוטבע או לא?

מה באמת קורה עם הקארין אי, איפה היא עכשיו. מתי מתכננים להטביע אותה. ופה במפרץ? עוד אתר צלילה או כמו הסטיל "אחי חיפה" בעומק לא סביר?

pilovich shahaf

New member
אז ככה...../images/Emo168.gif

מה קורה עם הקארין A ואיפה היא....כפי שנחשף על ידי אמיר איבגי בקול הים האדום, הדברים שנאמרו מדברים בעד עצמם, והקארין A נימצאת במפרץ אילת ועוגנת ב-.....
מתי מתכננים להטביע אותה, והאם היא תהיה עוד אתר צלילה כמו הסטי"ל אח"י חיפה...כנסי לקישורים ולהודעות שבהמשך...
מבחן היה ותוצאה יש....אח"י חיפה נימצאת בעומק של 800 מטר בלב המפרץ...
מבחן התוצאה. פ"ש.

למעלה