פילוביץ צודק

פילוביץ צודק

בהמשך לנושא חוף הדקל צודק פילוביץ - אכן צריך להיות מציל כל הזמן ...

בתור מנהל - תבקש לשנות נושא

מרקמן היקר נוצר הרושם שהפורום הזה נעשה פורום-חוף הדקל אז: 1)תשנה את שם הפורום בדף הבית לפורום-הדקל 2)באותה קטגוריה תעשה גם פורום גרין, פורום פאפיה וכו´ 3)אבל הכי פשוט ----פשוט לשנות נושא!!!!!!!!!!!!! נתפס ברשת

pilovich shahaf

New member
אתה יודע אתה מוזר/ה למה...../images/Emo35.gif

אתה מגן בחרוף נפש על חוף הדקל, ומצד שני אתה ניכנס ומלכלך על חופים אחרים של בני אילת, קטנים ובקושי חיים, ולא ציינת את חוף הדולפין ריף או הוילג´ באותה נשימה, מעניין מאוד, יש לי הרגשה שאתה......המשך יבוא !! מבחן התוצאה. פילוביץ שחף. פ"ש.

הפסקה !

בואו נעשה הפסקת אש - עד הודעה חדשה או הודעה מעניינת לא מדברים על הדקל או רק דברים טובים ! גיא

חוף הדקל

גיא שלום בהמשך לכל הקורה בחוף הדקל אני מציע כי לא רק שלא תהיה הפסקת אש אלה נהפוך הוא חייבים לדון ולהעמיק בנושא, מי? כיצד? מציל? וכו...אחת השאלות המענינות שצריכים לשאול האם עיריית אילת קיבלה כסף עבור מבנים בחוף שנבנו מכספינו אנו ונמסרו בשלב מאוחר יותר ליזם? אם כן באיזה מחיר? אם לא למה לא? בקיצור ישנם עוד הרבה סוגיות בנושא הכאוב הזה דש חמה

אורי פריגל

שמחתי לקרוא את תגובתך כי אתה דמות פוליטית ויפה מצדך שאתה משתתף בפורום. תרשה לי לנצל את פורום זה לשאול מספר שאלות לא בקשר לחוף הדקל. שמעתי אותך ברדיו מספר פעמים וגם קראתי עליך במקומונים ולמרות הכל עדיין יש עליך מספר שמועות לא פטורות להלן: 1)זה נכון שאתה רוצה לרוץ לרשות העיר? 2)במידה וכן מה תוכל לשנות באילת לאחר ההרס המוחלט שיותיר ראש העיר הקיים כיום? 3)במידה וכן באיזו רשימה תרוץ? 4)מה הדגל (הקו ) שתוביל למען העיר אילת? מקווה לקבל תשובות נתפס ברשת

תשובה לנתפס ברשת

שלום רב, תודה לפנייתך לנושא שאלותייך להלן התייחסותי: 1.מוקדם מדי לדון בנושא הבחירות הבאות, יש לנו עוד שנתיים ויותר עד שנוכל להחליף את השלטון כאן, לצערנו הרב ראש עיר באילת נבחר ע"פ מספר הפעמים שהוא מופיע באירועים משפחתיים, גם כאלה שהוא לא מוזמן אליהם, אם היו בוחרים כאן ואני מקווה שכך יעשו בבחירות הבאות אולי נקבל ראש עיר עם ניסיון, אחד שיודע להאציל סמכויות והחשוב ביותר אחד שיוכל לבחור צוות שיסייע לו להוציא את העגלה הזו מהבוץ. במידה ואני יחליט להעמיד את מועמדותי לראשות עיר אני יעשה זאת באמצעות רשימה מקומית חדשה של אילתיים למען אילת-נטו. אבל כפי שציינתי זה עוד מוקדם.לגבי הרס העיר, ישנם שיטות שאפשר יהיה עם מחשבה נכונה ותכנון לטווח ארוך לתקן, לצערי באילת היום הדברים וההחלטות נעשות בשלוף ובסגנון המערב הפרוע...כך החליטו על הלוואה של חמישה מיליון ש"ח לכדורסל כאשר הקבוצה כבר היתה מחוסלת....להזכירך הייתי חבר המועצה היחידי שהצביע נגד שבת שלום לך

pilovich shahaf

New member
אורי פריגל שבת שלום../images/Emo48.gif

ציטוט מתוך הודעתך לעיל :-."..כך החליטו על הלוואה של חמישה מיליון ש"ח לכדורסל כאשר הקבוצה כבר היתה מחוסלת....להזכירך הייתי חבר המועצה היחידי שהצביע נגד .." סוף ציטוט, אכן כן, אתה הייתה היחידי שהצבעת נגד ולכשעצמו זה בסדר, מיקצועי, אתי וגילית יושרה ציבורית. אך מה לעשות גם הפעם אתה הייתה היחידי בתולדות העיריה [ותקן אותי אם אני טועה] שמונית לתפקיד סגן ראש עיר ומחזיק תיק הנדסה....ובשכר, ואחרי חודש וחצי "פשוט ברחת"- התפטרת מכל תפקידך הציבוריים והלכת לעשות כסף-פרנסה וזה בסדר לכשעצמו, אבל מה מבטיח לתושבי אילת שאם תחליט לרוץ לראשות העיר בבחירות הבאות לא תיברח שוב
מבחן התוצאה. פ"ש.
זכור הספר פתוח והיד רושמת שקיפות ופתיחות = בטיחות

בריחה או אחריות?

שלום לך, קודם כל אני מופתע שיש לך תעוזה לכתוב בעילום שם, מה קרה? אתה מפחד מגבי קדוש?......לנושא עצמו לא ברחתי מכלום ובחיים שלי לא ברחתי, הרי אתה מכיר אותי ויודע שאני לא מבזבז את זמני , לשבת היום בעירייה זה ביזבוז זמן כי ראש העיר רוצה לעבוד לבד, הוא לא רוצה אנשים עובדים בסביבה שלו, מתאים לו רק אנשים עושי דברו, והיות ואני לא כזה החלטתי ללכת, אם תבחן את זה באופן הגיוני צריך יותר אומץ להגיד את האמת מאשר לשחות עם הזרם...אם החליט לרוץ לראשות העיר (מה שעדיין לא הוחלט)אני יכול להבטיח לך שלפחות יעבדו בעירייה בצוות ולא איש אחד יכתיב וינהל את הכל כאלו שהוא שריף...מה גם שנסיונו בניהול קטן....אגב לגבי בריחה,, בכלל מי שבורח מהאחריות זה ראש העיר עצמו במדינות מתוקנות על גרעונות פחות גדולים אנשים הולכים הביתה מיוזמתם רק אצלנו ראש העיר מתגאה בגרעונות וטוען שבזכותם קיבלנו כסף....ואם קיבלנו אז לאן זה הלך? כי עדיין הכבישים כאן נראים כמו בעולפ השלישי-תשאל כל נהג מונית.... כל טוב לך

איזה מתמודדים פוטנצילים?

מר פריגל תודה על התשובה ! לפי דעתך מי יוכל להחליף את ראש העיר בבחירות הקרובות ? לפי המפה הפוליטית היום יש מספר רב של מועמדים לראשות ולהזכיר לגולשי הפורום שריבו מועמדים מחזק את הקיים.מה אתה חושב? מועמדים פוטנצילים: גבי קדוש,מאיר יצחק הלוי,אורי פריגל,דובי כהן, סימה נמיר,מועמד מסניף ליכוד,מועמד חיצוניו לכו תדעו מי עוד יצוץ.

חוף הדקל - מבחן התוצאה

לפני חוף פרוץ = אחרי חוף מגודר ומסודר לפני חוף מלוכלך= אחרי חוף נקי ומטופח לפני היתנחלויות של אוהלים וקומונות= אחרי חוף למשפחות וילדים לפני מדורות מנגלים וזבל =אחרי מזנון מסודר ונקי לפני חוף שלא היה אפילו נוף =אחרי מרכז פעילויות (כגון מסיבות ומתקנים לילדים ועוד...) לפני אין כתובת = יש גוף מסודר שדואג לחוף לפני חניה מזוהמת = חניה מסודרת אז על מה אתם מדברים כל הזמן על מבחן התוצאה יש תוצאות ועוד בגדול. נ.ב. כמו חוף הדקל ברצוני לציין גם את הפאפיה וחוף הגרין בסדר וניקיון שכייף לבלות . כן ימשיכו לקחת יזמים פרטיים חופים ואולי בסוף ניהיה עיר תיירות.

pilovich shahaf

New member
אם ככה לדבריך התושבים לא...../images/Emo65.gif

צריכים את מוסדות העיריה, ראש עיר, חברי מועצה, ושאר נותני השירותים, ומה שהתושבים צריכים, זה :- להוציא את העיר למיכרז, או למכור אותה [אם יש למי למכור, כי אני יודע שיש "נושה" בעיר שאם וברגע שהוא ירצה את כל הכסף בחזרה שהעיריה/התושבים מגיע לו, העיריה/העיר בפשיטת רגל
] ולאחר כל ההליכים, התושבים למעשה שייכים לפריץ/הגביר של העיירה-אילת, ולו ואך ורק לו משלמים את המיסים והוא כבר בטוח וחייב לידאוג לעיר, הרי זה מה שאמרת-יזם פרטי
מבחן התוצאה. פ"ש.

למעלה