פילוט למורים

המורה3

New member
פילוט למורים

קראתי כאן שיש תוכניות פילוט למורים מהגרים לקנדה, למי בדיוק? איך נקראת התוכנית? איזה דרישות?אולי מישהו יודע אל מה מדובר? אשמח לכל האינפורמציה ופרטים בנושא! תודה מראש - מורה למתמטיקה!

כניראה שלא קיים כזה.

אני ניסיתי לחפש בכל מילות החיפוש שיכולות להתאים לסיטואציה, והעליתי חרס. מצאתי PILOTS לעובדים חסרי השכלה בענפי הבניין והחקלאות, אבל לא מצאתי כזה למורים.מה שכו מצאתי הוא שיש מחסור חיקף במורים בבריטיש קולומביה, ואם האנגלית שלך מצויינת יכולה להיות כאן הזדמנות. אותו דבר באלברטה- שם יש מחסור במורים במקצועות טכניים בבתי ספר להנדסאים. ביעד ההגירה העיקרי לישראלים - טרונטו וסביבתה, אין שום ביקוש למורים שיאפשר הגירה במסלול מהיר.

המורה3

New member
תודה לך,ואנחנו מתכוונים

לעבור לויניפג, אני מורה למתמטיקה, איך "המצב" שם?

dannyk27

New member
לא יודע באשר לפיילוט

אבל יש לי חבר טוב שהוא כזה ומצא עבודה חיש מהר, אם כי כמורה מחליף אבל במשרה מלאה ומשולמת טוב.

כשיהיה לך מעמד חוקי ורישיון הוראה קנדי

שאפשר להשיג במאמץ סביר אחרי בחינת טופלבתנאי שהיה לך רישון הוראה ישראלי, תוכל למצוא עבודה במיוחד אם האנגלית שלך טובה. ברשימת המצועות במחסור במניטובה זה לא מופיע. חסרים של קצבים, כניראה שהמחסור במורים לא חריף עד כדי כך שזה יופיע ברשימת העדיפויים להגירה. אבל כמו שדני מעיד (והוא גר שם) אפשר למצוא עבודה, אם תהגיר במסלול ההגירה הרגיל של הקהילה או במסלול הפדרלי.

למעלה