פילוסופיה בגרוש- אוי הנוסטלגיה

פילוסופיה בגרוש- אוי הנוסטלגיה

הקשיבו הקשיבו חוץ מהעובדה שהפורום הזה ממזמן מת העיר הזאת מתה אתמול חיפשתי את ההודעות שלי מהקיץ שעבר ימי צוות הספסל האחורי ימי פורום חולון שגעש בימים שהייתי אפוקליפס ורשמתי סאגות וכל זה במטרה לדעת מתי לראשונה הלכתי לחוסמסה ( אוי חוסמסה חוסמסה מקור הרוע:) ) פעם היו כאן חיים עכשיו כולם חלאות שמתענינים בעצמם ולא שומרים על קשרים ומלכלכים אחד על השני בכלל כל הסיפור הזה עצוב פעם השברולט היה עוד משהו כיום אף אחד בכלל לא הולך לשם המקום איבד מעצמו הצוות איבד מעצמו בעצם הכל איבד מעצמו אז זהו סתם רציתי להתלונן על המצב הגרוע שכולנו נמצאים בו היום

ממזמן אבל אני מנסה לחשוב מי

הטמבל שחשב על זה קשה לי לפסק ולנקד מחוץ לחיבור בלשון בבחינת הבגרות:)

הגרסה המפוסקת

הקשיבו הקשיבו !!!!חוץ מהעובדה שהפורום הזה ממזמן מת העיר הזאת מתה ! אתמול חיפשתי את ההודעות שלי מהקיץ שעבר :ימי צוות הספסל האחורי ,ימי פורום חולון שגעש ,בימים שהייתי אפוקליפס ורשמתי סאגות וכל זה במטרה לדעת מתי לראשונה הלכתי לחוסמסה. ( אוי חוסמסה חוסמסה מקור הרוע:) ). פעם היו כאן חיים עכשיו כולם חלאות שמתענינים בעצמם ולא שומרים על קשרים ומלכלכים אחד על השני.! בכלל כל הסיפור הזה עצוב :פעם השברולט היה עוד משהו ,כיום אף אחד בכלל לא הולך לשם, המקום איבד מעצמו ,הצוות איבד מעצמו, בעצם הכל איבד מעצמו. אז זהו ,סתם רציתי להתלונן על המצב הגרוע שכולנו נמצאים בו היום!

Absolut May

New member
צהה... - הגירסא המפוסקת.

הקשיבו הקשיבו חוץ מהעובדה שהפורום הזה ממזמן מת העיר הזאת מתה אתמול חיפשתי את ההודעות שלי מהקיץ שעבר ימי צוות הספסל האחורי ימי פורום חולון שגעש בימים שהייתי אפוקליפס ורשמתי סאגות וכל זה במטרה לדעת מתי לראשונה הלכתי לחוסמסה ( אוי חוסמסה חוסמסה מקור הרוע:) ) פעם היו כאן חיים עכשיו כולם חלאות שמתענינים בעצמם ולא שומרים על קשרים ומלכלכים אחד על השני. בכלל כל הסיפור הזה עצוב פעם השברולט היה עוד משהו - כיום אף אחד בכלל לא הולך לשם; המקום איבד מעצמו; הצוות איבד מעצמו. בעצם הכל איבד מעצמו! אז זהו, סתם רציתי להתלונן על המצב הגרוע שכולנו נמצאים בו היום.

Absolut May

New member
משום מה זה לא פיסק לי את הפיסקה

הראשונה, אז הנה: הקשיבו הקשיבו! חוץ מהעובדה שהפורום הזה ממזמן מת, העיר הזאת מתה. אתמול חיפשתי את ההודעות שלי מהקיץ שעבר, ימי צוות הספסל האחורי, ימי פורום חולון שגעש בימים שהייתי אפוקליפס ורשמתי סאגות. כל זה, במטרה לדעת מתי לראשונה הלכתי לחוסמסה (אוי חוסמסה חוסמסה מקור הרוע:) ).

עדידית

New member
אני לא מבינה למה אתם מתלוננים

השברולט והפורום לא מתו בגלל עצמם פשוט אתם הלקחות התבגרתם השתניתם והתקדמתם ונמאס לכם--אתם צריכים משהו חדש--לבוא לשברולט זה אותו מקום אם אותה מוזיקה אבל עדי אחרת.

האנשים עצמם מתו עדי

אח אח אח הימים בהם לאנשים הייתה שמחת חיים היום כל אחד שקוע בתוך עצמו( ממרבית האנשים שאני מכיר) מה אני אגיד לכם

benny afro

New member
מה אני יגיד לך

הפחת חיים בפורום בהודעה הזאת פוטר,תותח אתה.

בני ת'טמבל אומרים אגיד תחילית א

תגיד אפרופו אתה עדיין בשברולט בצוות?

למעלה