פילטרים למניעת אבנית

menykeren

New member
פילטרים למניעת אבנית

למישהו יש המלצה לפילטר למניעת אבנית+לכלוך בכניסה לדירה

איש אחד1

New member
יש ויש

אז ככה אבנית לא מונעים בשימוש במסננים כי עם במרכחי מים או במחליפי יונים . מסננים אינם משנים כלום ברמת האבנית כי אם ברמת ריכוזי המתכות הכבדות ואחוזי הכלור והפלואוריד במים . כל זאת למעט מערכות סינון בשיטתאוסמוזה הפוכה . (מערכות יקרות מאוד וזוללות מים ) . מרכך מים צורך מלחים שאותם יש להוסיף למכשיר כל פרק זמן לפי כמות התצרוכת של המים .(עלות המלחים זניחה מאוד) נכון מאוד הוא הדבר כי מים רכים נעימים יותר לבריאות חוסכים שימוש בכימיקלים כמרכחי כביסה מרכחי שיער מלחים במדיח הכלים וכדומה. מכשיר בתפוקה של 4 קוב שעה עולה עם התקנה משהו כמו 4000 $ ועוד 100 שח בחודש בממוצע על מלחים . אם יש עוד שאלות אשמח לענות

menykeren

New member
המשך

נראה לי שלפי הנתונים אתה מדבר על מכשיר תעשייתי ואני מתכוון למכשיר בכניסה לדירה. האם אתה מכיר את המכשיר של ליבת הברזל (סלמנדר) שבו אין צורך להחליף מלחים וכדו´ץ

איש אחד1

New member
ודאי שכן זהו מחליף יונים

גם את המכשיר הזה צריך פעם בכמה זמן לתחזק ויעילותו לעיתים מוטלת בספק , היו מקומות שזה אכן עבד יפה מאוד והיו כאלו שלא . מה הסיבה לכך אין לי מושג (צריך לברר אצל מי שמייצר את זה או מהנדס מים ) הציוד שאני מדבר עליו הוא במאה אחוז עובד בלי שום אופציה לתקלות . הוא בגודל של בלון גז מרכזי ואפשר לחבר את כל 3 הדירות או 4 הדירות שבשורה שלכם וזה עובד נהדר מהרגע הראשון וזה מורגש מייד . אם תרצה פרוספקטים אשלח לך משהו במייל .

למעלה