תודה על התשובה המושקעת.
עיינתי בקישורים.
האמת היא שיש לי מסנן מים דירתי והוא כבר "תפוס" בידי מסנן לסילוק חלקיקי חלודה, חול ואבק. מדובר במן מסנן "נייד" שאיננו מחובר לצנרת הביתית, אלא מתחבר לצינור מכונת הכביסה שלי אך ורק לצורך מילוי בקבוקי שתייה ( לאחר מכן אני מפרק את החיבורים ).
קניתי מסנן פחם בגודל 10 אינץ' והכל כדי לנסות את טיב המים שמתקבל משם. המסנן אכן סינן את טעמי הלוואי של המים, אך לא סילק את חלקיקי החלודה / חול וכיוב'.
אני מבין שאני כנראה צריך 2 בתי מסנן לפחות.... אחד לסילוק חלודה/ חול, והשני מסנן פחם 10 אינץ' ( אבל יש לי רק בית מסנן אחד ).
יש לי גם קנקן בריטה ביתי רגיל שאני נעזר גם בו לסינון נוסף של המים ( זה לא רציני ).
בכל זאת....
שמתי לב שאיכות המים שמתקבלת בתמי 4, טעימה לי יותר מאשר המים שמתקבלים אצלי בבית ( כולל לאחר סינון בקנקן בריטה ).
אמרתי לעצמי- התוצאה הזו לא הגיונית.
לא ברור לי אם הפילטר של תמי 4, זה אכן מקורי- פנימי, או מעקף חיצוני. אני גם לא יכול לבדוק זאת ללא רשות ולא תמיד יש את מי לשאול.
שואל-
בהנחה שאני מחבר פילטר כמו בקישור אל בית המסנן שכבר ציינתי קודם - האם לדעתך זה ייתן לי את התוצאה כמו איכות המים של תמי 4 , או שאין לי שום מנוס אלא להתקין 2 בתי מסנן ל 2 מסננים שונים בגודל 10 אינץ?
כאן -