פילטר atman

בלבש

New member
פילטר atman

מי יודע איפה אפשר לקנות ברזים לפילטר 1000 ליטר ATMAN תודה מראש

עוזאבי

New member
את האמת אין לי מושג לגבי חנות....

בכל מקרה לך ולקטיפומת , תתקשרו לספק אטמן בישראל ותשאלו אותו

duel

New member
חבל שלא חשבת על חלקי חילוף

לפני שרכשת את הפילטר! הנה עוד כמה עשרות שקלים שיצאו לך מהכיס. לפני שקונים פילטר מוודאים שיש בחנות חלקי חילוף ותעודת אחריות - במיוחד כדי למנוע מצב כמו שלך - פילטר שלא עובד אופטימלי ולך תחפש עכשיו חלקי חילוף...... לא נורא, לפני קניית הפילטר הבא שלך אתה תהיה חכם יותר ...

wiz

New member
לא צריך להגזים...

הפילטרים של אטמן נפוצים מאוד ובעיית הברזים מוכרת, ולכן ניתן לקנות ברזים להחלפה בהרבה מקומות. אני לא זוכר בדיוק היכן, אבל בוודאות קראתי פעם ת'רד (בפורום הדגים הישראלי) על מקומות שבהם ניתן לקנות ברזים להחלפה (ואם אני לא טועה, המחיר לברז הוא באזור ה-30 ש"ח). אפשר גם להתאים לפילטר ברזים של צינורות השקיה או משהו דומה, אבל זה דורש קצת ניסיון טכני. ומשהו אליך דודי - די נמאס לי לקרוא את ההודעות שלך, שרק מגנות אנשים. עם כל הכבוד לדאגה שלך לכיס של האחרים (ואני באמת מאמין שאתה עושה את זה ממניעים טהורים), אתה מגזים בתשובות. יש לך הרבה ידע לחלוק, וחבל לענות בצורה כזו ולא בצורה עניינית.

duel

New member
אתה לא מצפה שגם פה אני אתווכח איתך

אפרופו צורה עניינית, במקום להפנות לקישורים שמקורם לא מוסמך (אחרת היו מציגים זאת בראשי גלי) תשתף גם אותנו בידע ללא הצורך לחנך אנשים. אני לא מגנה (אין לי זכות לשפוט ולבקר אנשים) - תאמין לי שבתור חבר של סוחר, הידע בלדעת ממי לקנות, כיצד לקנות ומתי הרבה יותר חשוב - הרבה יותר מקצועי מאשר להפנות ללינקים. ת'רד או לא ת'רד, על כל עץ שנפתח פה נפתח גם שם ת'רד אז או שתהיה ענייני בת'רד הנוכחי או שאל תפנה בכל הזדמנות לפוסטים אחרים. ענייני או לא?

wiz

New member
לא זכור לי היכן התווכחתי איתך.

אם אתה רוצה להוריד את הדיון הזה לפסים אישיים אתה מוזמן, רק שתמשיך אותו לבד. יום נעים. (גם עכשיו לא היית ענייני, דרך אגב)

m70

New member
דודי-תודה../images/Emo51.gif

אני עוקב אחר הודעותיך המקצועיות בעיקר בפורום השני. למדתי ממך המון. תמשיך לשתף אותנו בידע שלך.

בלבש

New member
תודה לחברי הפורום

תןדה רבה לכולם אבל אני עדין מחפס ברזים לפילטר אני שואל אם מישהו יודע על חנות באזור גוש דן שיש לה את הברזים או אפילו על יבואן או דרך האינטרנט ועוד משהו קטן לא צריך להיתרגז בגלל דעות של מישהו שרק מנסה לעזור

למעלה