פילטר

leocat

New member
פילטר

אני וחבריי מקימים עכשיו עמותה לקידום התרבות והאומנות האלטרנטיביים - כמעין יישום הצוואה של רן ברון ז"ל. הפעילות הראשונה שאנו עושים זה ערב יצירה מקומית פתוח לקהל, שיתקיים מחר, יום ראשון בשעה 21:00 ב"מייקס פלייס" כולכם מוזמנים. http://www.rhps.co.il/shared/news/filter_poster.jpg

leocat

New member
אני לא יודע את הרשימה המדויקת

זה בעיקרון ערב פתוח, כדי לקדם אומנים, מוסיקאים, קומיקאים, וכו' שעושים דברים בשוליים, ומנסים לקדם סוג אחר של תרבות, מאשר לנסות להתקבל למיינסטריים. אני יביא לך דיסק של "נזק" - הצוות שרן היה חבר בו - ותביני קצת יותר. חוץ מזה עוד 10 דקות נגמר היום, וכנראה שהרמז שלי לא היה מספיק ברור, אז אני יגיד את זה: היום אני בן 31.

leocat

New member
חבל שלא תוכלי להיות

אבל שיהיה בכיף בהופעה בצפון.

ט י נ ה

New member
מזל טוב ילד מתוק../images/Emo141.gif

מזל טוב ליאו חמוד שלי לא ידעתי שאתה כל כך צעיר האם זה אומר שלהופעות שלי הגעת בן 21 ? או שאני טועה בגדול ? בכל מיקרה אני מאושרת שהיכרתי אותך ומאחלת לך שנים מדהימות עם זוגתך באריאל או לא באריאל עם מפוחית בכיס ועל הראש תמיד כובע מדליק שלך בחיבוק ומזל טוב סי

leocat

New member
אכן כן

בגיל 21 התחלתי להסתובב בהמון פסטיבלים והופעות, בידי אוחז טמבורין, ובפי מפוחית (סולם סי
).

ט י נ ה

New member
ליאו אני חוזרת לערד השנה .....

ואם אני קולטת אותך נכון
אז אם אני שם אתה שם גם ?
עם
והמון
על הראש ......... 16 יולי 1600 אחהצ מתנס ערד מארחים את נחצ'וקי הגדול !!!!!!!!!!

leocat

New member
וואלה

אני השתדל זה קצת לחוץ - גיסתי מתחתנת יומיים לפני זה וסבתה הזקנה של אישתי מגיע מארגנטינה, אבל נראה.

dgrwkl1

New member
חחח..אתה ממש מצחיק

אתה כותב : לקדם מוזיקאים שעושים דברים בשוליים ומנסים לקדם סןג אחר של תרבות....מאשר לנסות ולהתקבל למינסטרים. אז אני לא קונה את זה. מה זה עושים דברים בשוליים? מה זה לא רוצים להתקבל למיינסטרים?? כל אחד רוצה להופיע מול 4000 איש. כל אמן רוצה שהדיסק שלו יימכר ב 120 אלף עותקים. מה זה הקישקוש הזה.......תרבות אחרת.?? מי אמר שהמיינסטרים זה קללה? אין אחד שלא רוצה "להתקבל למיינסטרים"... כל אותם אמנים שמשחקים אותה כאילו הם לא רוצים להיות במיינסטרים (כמו שלמה ארצי..פוליקר...קליינשטיין..) ימשיכו גם בגיל 60 להופיע בפני 10 אנשים במקומות כמו מייקפלייס..... והם אלה שיעבדו בעבודות שחורות בבוקר בכדי לקבל כמה מחיאות כפיים מכאלה שאין להם מושג במוזיקה. והם גם כאלה שימכרו 20 עותקים במקרה הטוב....מהיצירות שלהם. לפי השיטה הזו אז גם סבתא שלי אמנית מעולה. היא ממציאה שירים למגירה...ויש 5 אנשים או 6 שממש אוהבים את השירים האלה. אז היא אמן??? חחחחחחחחחחחחחחח

dgrwkl1

New member
אהההה...ולא הצגתי את עצמי

היום אני אורח כאן בפורום.בפעם הראשונה שלי.

leocat

New member
אז תתפלא אבל יש

מכיוון שארצנו היא קטנה יש כאן איזשהיא מדיניות מנטלית שכמה שיותר קהל זה יותר טוב. אבל לא. בחוץ לארץ יש מושג שנקרא "אינדי" של חברות תקליטים שמקדמות אומנים שיודעים שאין להם הרבה פוטנציאל להיקלט אצל קהל רב, אבל בכל זאת יש להם הצדקה להתקיים. בארץ להקות כמו נקמת הטרקטור או פורטיסחרוף כשהקימו את מינמל קומפקט בדיוק התכוונו לזה. הרי האומנות היא בעצם המקום לניסויים תרבותיים ולא רק דרך להרוויח כסף. בלי שוליים החברה תתנוון, זה מה שאני תמיד אומר, האנשים הקיצוניים מגוונים את התרבות והחברה. ובראיון שצילמתי את רן שבועיים לפני מותו הוא אמר בפירוש - "לא מעניין אותנו טוקשואס, מעניין אותנו הקהל האלטרנטיבי שלנו שמחפש משהו אחר שאוהב אותנו ובא להופעות שלנו.

dgrwkl1

New member
אז אני לא מאמין.

אני לא חושב שראוי לקרוא לאנשים שמצליחים למכור 10 עותקים מאלבום: אמנים או יוצרים שלמה ארצי הוא אמן ויוצר פוליקר הוא אמן ויוצר סי היימן היא אמנית ויוצרת ריטה היא אמנת ויוצרת... כאלה אנשים ראויים להיקרא אמנים . ותבין דבר אחד: לפי השיטה שלך כל בנאדם שני במדינה הוא יוצר או אמן. זה פשוט מעורר רחמים

leocat

New member
תקרא להם איך שאתה רוצה

או לא תקרא להם בכלל אבל דע לך שיש גם אנשים שעושים דברים אחרים ממה שאתה רגיל במיין סטרים ולו דווקא כדי להרוויח כמה שיותר "כסף"

למעלה