פילטר

Black Joker

New member
פילטר

האם קיים פילטר שלא מרעיש? הפילטר שקניתי עכשיו הוא מאוד מרעיש והייתי מעוניין לדעת אם יש פילטר "רגוע" שלא מרעיש או לא עושה רעש בכלל? תודה.

Black Joker

New member
כנראה מאוד פשוט

כי הוא עלה לי במבצע 25 ש"ח... כמה פילטר איכותי ולא יקר צריך לעלות באמת...? יש לי אקווריום קטן (40 ס"מ). הרעש הזה מעצבן.. :(

vasp

New member
לרוב מה שעושה את הרעש זה

לא הפילטר , זה המשאבת אוויר . הפילטר אמור להיות בתוך המים כולו , כך שגם אם הוא עושה איזה שהוא רעש הוא אמור להיות עמום , לדעתי אתה מתכוון למשאבת אוויר , שהיא חיצונית ומספקת אוויר לדגים ולרוב היא רועשת , אם זה לא כך אז אל תתייחס לתשובה , אם אכן זה המשאבה , העבר אותה ל LOW והנך אותה על בד או כל דבר אחר שיעמעם את הרעש .

Black Joker

New member
זה אכן/

פילטר פנימי שקוף כזה. הקטע הוא שגם הפילטר (המטען הזה שצריך להיות מחוץ למים) עושה רעש וגם המשאבה. זה מין פילטר שהוא גם חמצן....ויש שתי רמות: הגבוהה עוש רעש ממש מפחיד והנמוכה עושה גם מספיק רעש. ... אז יש פילטר שלא עושה רעש או משאבה שיש לה דרגה נמוכה שהיא לא עושה רעש?

Black Joker

New member
בסדר, הסתדרתי כבר,

אבל תודה בכל מקרה! בהזדמנות זו אני רוצה לשבח את השירות שניתן ברשת "דני דג", שירות אדיב להפליא!

בעיקרון

אני מניח שהרעש שיש לך זה מהבועות שנוצרות. מה שאני עשיתי זה קניתי מפצל עם ברז, ודרכו ויסתתי והורדתי את עוצמת האויר וכך הרעש קטן.

למעלה