פילינג עמוק-עצות וחוויות

sivan53

New member
פילינג עמוק-עצות וחוויות

למומחים ולכאילו שעברו פילינג עמוק אני עומדת לעבור בעוד כשלושה שבועות פיליג עמוק, רציתי לדעת כמה שיותר על התהליך שמתרחש מיד לאחר הפילינג, מה מרגישים?, כמה כואב, האם רצוי/לא כדאי לאכול מזונות מסוימים, כיצד לנהוג, חוויות של אנשים שעברו פילינג כזה, אשמח לקבל כמה שיותר כדי לדעת מה אני הולכת להרגיש בעקבות הטיפול. תודה סיון

פילינג עמוק

היי סיוון בת כמה את? כדי לענות לך חשוב לדעת מה הטכניקה שבה עומד להשתמש הרופא ומכיוון שלא ציינת אם את עומדת לבצע את הטיפול בפרופורציה אין לי מושג באיזו טכניקה. התשובה הכללית שאוכל לתת לך היא כי הפילינג העמוק בעצם מקביל לכוויות מדרגה שנייה ולכן הריפוי הראשוני נמשך כשבועיים עד שלושה שבועות, במהלכו העור אדום מאד ונפוח אולם אלה נעלמים. עשויות להיות הפרשות נוזליות וקילוף של העור, שזו בעצם מטרת כל הטיפול. את עשויה להרגיש שהפנים מתוחים מאד והריפוי לעיתים נראה לא אחיד בין אזורי הפנים, אולם בסופו של דבר הוא אמור להיות אחיד. יש להימנע לחלוטין מחשיפה לשמש ויש לבקש מהרופא הוראות מדוייקות באשר לטיפול בפנים במהלך תקופת ההחלמה.

sivan53

New member
המשך -פילינג כימי

הי למומחים אני עושה את הפילינג אצל ד"ר אלכס גינצבורג רופא עור, בקלאס קליניק בתל השומר, אני יודעת שזו שיטה של פיתוח ישראלי. אני בת 34, אשמח לקבל עוד מידע תודה סיון

sivan53

New member
פילינג עמוק-EXODERM-דחוף

שלום למומחים אני פונה אליכם עם פרטים יותר מדוייטקים הפילינג שאני אמורה לעבור נקרא EXODERM פילינג שפותח ע"י דר' יורם פינצי, אני בת 34 עם עבר של פצעי בגרות שהותירו צלקות וכמובן שעכשיו בגילי העור קצת יותר מבוגר ולכן החלטתי לבצע את הפילינג. פנתה אלי משהי לאימייל והזהירה אותי מפני פילינג בשיטת אקסודם שחברה שלה שעשתה אותו התאכזבה כי הוא לא שיפר לה את הצלקות, זה הלחיץ אותי כי מדובר בתהליך כואב, מפחיד ויקר, מה דעתכם האם יש שיטות יעילות יותר למשל לייזר, האם השיטה כן יעילה מה דתכם חשוב לי מאד. תודה סיון

מה לגבי טיפול הלייזר

לפי הבנתי יש בקלאס קליניק גם טיפול בלייזר לצלקות אקנה. למה לא בחרת בזה? שמעת על זה משהו? כי אני שוקלת לעשות את זה

לא ברור

היי סיון מה שלא ברור לי הוא למה את לא מתייעצת עם הרופא אצלו את הולכת לעבור את הטיפול. זו שיטה שפותחה לא על ידנו ולכן אנחנו לא הכתובת הטובה ביותר לדבר על השיטה. את צריכה לדבר עם הרופא אצלו קבעת את הטיפול. בהצלחה!

למעלה