פילינג

michelangeli

New member
פילינג

אני בת 26 וסובלת מעור עם צלקות מאקנה לשעבר (בלחיים) ומנקבוביות מורחבות בצידי האף. עברתי לאחרונה טיפול בחומצות אצל רופא עור שלא היטיב עם עורי (נוצרה לי כוויה ליד העין והנקבוביות הורחבו יותר), נטלתי משחת לוקסיד (הבנתי מהרוקחת שלוקסיד ורטביט הן משחות זהות)אולם המשחה החמירה עם מצבי והרעה את מראה עור פניי (נקבוביות יותר גדולות, חטטים גדולים, תחושות כוויה על העור). הלכתי למכון קוסמטי שעובד עם רופא עור ופלסטיקאי מהבכירים בארץ ורכשתי ב1800 ש"ח ערכת פילינג לפנים מארה"ב clinical dermal correction הערכה כוללת כמה מוצרים שיש למרוח על העור והם הכנה הכרחית לפילינג עמוק יותר. הערכה הזו גרמה לי לתחושה קשה של צריבה בעור, יובש, קילוף אגרסיבי, אדמומיות, רגישות לשמש (לא משנה כמה קרם לחות ומסנן קרינה אני שמה), הרחבת הנקבוביות והגדלת הסימנים. כמו כן אין על הערכה הזו שום סימן של אישור של משרד הבריאות ואולי האישור מצוי רק במוצרים ישראליים ואני לא מבינה בתחום. אני מרגישה אבודה לחלוטין ושאין איש, לא ברמת הקוסמטיקה ולא ברמה הרפואית, שיכול באמת לסייע לי. אני מגיעה להמון מכונים רפואיים שמציעים לי כ"כ הרבה (אפילו מתיחת פנים! בגיל 26)ומבטיחים הרים וגבעות תמורת מחירי עתק. פעמיים התפתיתי ונוצרו לי נזקים בלתי הפיכים (ומדובר באנשי מקצוע ובמכון קוסמטי מאוד טובים כביכול ועם מוניטין)- אולי אתה תוכל לעזור לי?

Dr Yaniv

New member
PEELING

למיכלאנג´לית שלום צר לי לשמוע את סיפורך לצערי במכונים לא תמיד זובים לטיפול נאות ויש אינטרסים שונים המכתיבים את המלצותיהם ראשית-נקבוביות לא תמיד ניתן לשפר -יכול אף להחמיר כפי שציינת בפילינג לגבי ערכות מיוחדות -אין לי מידע עליהן -וכמו שאמרת לא כולן בבקרה ופיקוח משרד-הבריאות לגופו של פנים - אם אראה אוכל להגיד לך איזה סוג טיפול - אם בכלל -יוכל להתאים לך בברכה ד"ר יניב

למעלה