פיליניג עמוק לפנים

dalas10

New member
פילינג עמוק

היי ענת - אני עוברת במקום פרטי זה ע ולה 15,000 ש"ח כולל אישפוז של 24 שעות תחת מעקב - אם ברצונך לשוחח עימי כתבי לי למייל שמעתי שישנה הצלחה שוחחתי עם נשים שעברו כבר

dalas10

New member
פילינג עמוק

היי אורלי - האם עברת טיפול כזה? ספרי לי בבקשה איך ההרגשה - דרך אגב לי לא הבטיחו תוצאות מדהימות אמרו שיהיה שיפור - ולאחר הפילינג מזריקים במקומות שהצלקות עמוקות יותר תודה לך - כיתבי לי אם עב רת טיפול

dalas10

New member
פיליניג עמוק לפנים

רציתי לברר האם ישנה הצלחה גדולה ב טיפול הנל, מכיוון שאני עומדת לעבור את הטיפול, קיבלתי הרבה עידודים אבל כמובן שזה טבעי שאני במתח רב אנא כיתבו לי האם מישהי מכם עברה טיפול כנל אודה לכם מאוד חג שמח

dalas10

New member
תגובה לפילינג עמוק

אני עוברת את הפילינג בבית חולים פרטי בתל-אביב - ד"ר מוניקה לנדאו מומחית למחלות עור - המטרה היא לטשטש את הצלקות שישנם ב פני צלקות אקנה אני עוברת את הטיפול כבר בשבוע הבא אודה על תשובות לשאלותי הראשונות מודה לכם מאוד

פילינג עמוק

היי הפילינג העמוק בהחלט עשוי להתאים לצלקות אקנה קשות וידוע כיעיל. טיפול מקצועי ומיומן לא אמור לגרור אחריו תופעות לוואי שאינן ברות חלוף. כל זאת, כמובן, בכפוף לעובדה שלא אובחנת על ידנו ואנו לא לוקחים בחשבון מגבלות שאולי קיימות.

פילינג עמוק

לא עברתי פילינג אבל מתוך ידע כללי וקראתי על זה לא כדאי לעבור זאת עכשיו, אסור להיחשף לשמש, ואנחנו מדינה בלי עין הרע שטופת שמש, כמה זמן את חושבת שלא תצאי מהבית? עם משקפי שמש וכובע רחב שוליים? את לא בחו"ל את בארץ! מה עוד שמוזר שזה לא הוזכר כאן לא על ידך ןלא על ידי המומחים! זהירות!!!!!!!!!!!! בהצלחה בכל אופן

למעלה