פילפילון אפו ארוך...

סיאמית

New member
פילפילון אפו ארוך...

לא ידע לדרוך... ------------------------------------- איזה שיר נורא!!! פילפילון עם טרפצת??? לא יודעת מה יותר מדכא אותי, פילפילון עם בעיות של שווי משקל או החיפושית ההיא מהשיר עם השורה האיומה "היא כל כך רוצה לברו...אח.... אבל אין לה, אין לה כו-הו-אח". ( ולמה אין לה כוח??? אולי כי איזה ילד מרושע, כמו אלון א. שלמד איתי ביסודי, תלש לה את הכנפיים???). והבובה ימי-מה-מה? שרגליה עקומות נורא!?!? מה הקטע שלה? נראה לי שאני אתחיל לכתוב שירי ילדים בעצמי! בכל שיר תמים אני מוצאת טרגדיה! והגמד טינפינטן??? שהתחבא בתוך שבלול (לולי-לולי-לולי-לול) "אך לצאת הוא לא ידע" והוא נרדם שם!!! למה לא סיימו את זה בכך שהוא גם הצליח לצאת???? ומה עם חמצן??? אין לי כוח לעצמי...

anat11

New member
לא רק שלצאת הוא לא ידע, אלא

דדי רדי רי דה-דה (מזכרון בלבד) לי יש כח אליך
(אף כי זמן, לא כ"כ
) לשמוע את האחיין שלי אומר לולי-לולי-לולי-לול, שווה כמה שנות בריאות.

anat11

New member
ועוד משהו,

תצטרכי לעבור גם לכתיבת שירים ל"מבוגרים" בהתחשב בכך שכיום הם כוללים שורות כמו- (כתגובה על קנאה -->) "ואשרוף את ביתך עליך" (נה-נה-נה-נה -נה-נה-נה: נענוע ראש מצד לצד ובצוע של יהורם גאון). ואני כבר לא מדברת על הפנטזיה הגברית בקולה (המעודכן) של זהבה בן, על מישהי שמוכנה לחיות בדלות, שהגבר שלה ילך עם אחרת וכולי, אבל דבר אחד היא לא יכולה ושאת זה לא יבקש ממנה - להפסיק לאהוב אותו. "רק זאת אהובי לא אוכל". מה-את-אומרת.

סיאמית

New member
נתן אלתרמן.... ואת לא תאמיני

אבל יש לי ויכוח לוהט עם ~א~ בכל פעם ששמים את השיר הנוראי הזה!!! ------------------- זה מתחיל במסירת מידע תמימה: -------------------- הוא אמר אם תלכי אחרי לא קטיפה תלבשי ולא משי, וירבו המרורים עד בלי כח אולי. אז אמרה היא לאט: כח יש לי. ------------------- והיא ממשיכה בנחישות: -------------------- אם צריך אתהלך בסחבות שיהיו כקטיפה הרכה. אם תאמר לי - אשטוף רצפות ואהיה בעיני כמלכה. כל אשר תבקש ותשאל אעשה ואוסיף לשמוח. יהיה טוב אהובי, יהיה קל, לעולם לא יחסר לי כח. ----------------- והחצוף עולה לשלב הבא: ---------------- אז אמר: מה יהיה אם אבגוד ואותך אעזוב מיותרת בלילות ארוכים לחכות עד שובי מזרועות האחרת? --------------- הפוסטמה הפריג´ידית גורסת: --------------- אם צריך לחכות אחכה. כך אמרה ופניה באור. אם תאמר לא לבכות, לא אבכה. העיקר שאדע כי תחזור. כל אשר תבקש ותשאל אעשה ואוסיף לשמוח. יהיה טוב אהובי, יהיה קל, לעולם לא יחסר לי כח. --------------- השמוק קולט שיש לו פה עניין עם פראיירית... ומתלהם: -------------- אז אמר: מה יהיה אם אגיד שעליך לקום וללכת ולשכוח אותי ושנית לאהוב, כי לרחוב את מושלכת? ---------------------- וכאן- מגיע שיא השיאים!!! ואני רק מקווה, לטובתה שהיא סדרה לעצמה הסכם ממון נורמלי!!!: ----------------------- היא רק רגע שתקה ותחיך ודברה ופניה ככפור: אם תאמר לי ללכת אלך, אם תאמר לא לחזור, לא אחזור. אך דבר אחד אל תשאל: אל תאמר לי אותך לשכוח. כי את זאת אהובי לא אוכל, בשביל זה לא יהיה לי כח. ---------------- נו??? ו אני שואלת... ~א~ זורח בכל פעם שמשמיעים את השיר הזה ,במיוחד בקטע שהיא מתנדבת לעשות ספונג´ה. ואני, לעומת זאת, חוטפת בחילה!!!!

סיאמית

New member
ואל תשאלי מאיפה אני מכירה

את כל המילים בעל פה!!! יש לי תירוץ מצויין לזה

סיאמית

New member
אבל... לפחות הוא גם כתב

שורה מופלאה משיר אחר שלו: "כוכבים בחוץ" "ישנן יפות יותר ממנה, אך אין יפה כמוה" ועם זה אני מתחברת הרבה יותר

אורית...2

New member
../images/Emo6.gif "יפה שלי ..."לפילפלון ../images/Emo168.gif

ולשבלול צריך לשיר את "אתה תותח "... מה את הולכת עד נתן אלתרמן כשיש לך יצירות של שרית חדד... הפלת אותי
...את ענקית !!! נועם כבר יודעת איזה אמא היא מגדלת ???

סיאמית

New member
"אתה תותח, אין אין עליך"???

גדול!!! ונועם עדיין לא יודעת בדיוק איזה אמא היא מגדלת אבל מתחיל להיות לה מושג מעורפל שיהיה פה די כיף!!! -------------------------- ואני שמחה להגיד שהיא בכלל לא פולטת אלא מתמחית יותר בגרעפסים...
-------------------------- תת התמחות? קקי!

RomiVais

New member
למה שלא נשאל? אני דווקא סקרנית...

עכשיו... מאיפה את יודעת את כל המילים?
ומה התירוץ שלך? בלי להתחמק!

רחלית

New member
מה שאמהות עושה לבנ"א

לפני חודש לא היית מאמינה שאת מקידישה זמן ןמחשבה לכמה שירי ילדים מטומטמים. עוד מעט כשתתחילי לקרוא סיפורי ילדים מעניין מה תגידי אז למשל על עמי ותמי שההורים זרקו אותם פעמיים מהבית ועוד ועוד. אבל לפי הגיגייך בפורום אני צופה לך הצלחה מרובה בכתיבת שירי ילדים מוצלחים מהקיימים היום ונשמח להיות קהל שופט ואולי גם להנות מתמלוגים? אגב השיר שציטטת המלואו "הוא אמר אם תלכי אחרי"... שווה רק בזכות הקול המדהים של רבקה זוהר. ואל תשאלי מדוע גם אני זוכרת אותו בע"פ

סיאמית

New member
יתכן שתשני את דעתך עלי אם...

אספר לך את הגירסה שלי, אותה אני שרה (בשקט...) לנועם לשיר "לילה לילה" או "שלושה פרשים" (איך קוראים לו באמת?) במקום: -------- לילה-לילה אחד מת בחרב לילה-לילה, שני היה טרף לילה-לילה וזה שנותר נומי... נומי את שמך לא זכר.... נומי, נו-הו-מי את שמך לא זכר ------- אני לואטת באזנה התמימה: -------- לילה-לילה, אחד הוא בלונדיני לילה-ליי ל-שני למבורגיני לילה-לילה השלישי פטפטן ולשלושתם היה ז´ קטן... כן, לשלושתם היה ז´ קטנטן.... --------- ~א~ תפס אותי שרה את זה ואחרי שחטפתי על הראש, שיניתי את המילה השנוייה המחלוקת ל"בית". (אבל כשאני שרה לה ש"לשלושתם היה בית קטנטן" אני מראה לה בין שתי אצבעות עד כמה קטנטן הוא היה
פשרה שכזו! כך שדליה פרידלנד לא היתה ששה לשיר שירים שאני כתבתי....

anat11

New member
גדול ../images/Emo127.gif

לולא הסיומת הייתי הולכת על הבלונדיני...
שיר נוראי נוסף ידוע. הפתרון: מ-ע-ו-ל-ה

anat11

New member
כנראה "לילה לילה". לחן: מ. זעירא

ותודות ל- google.co.il. חיפוש 0.23 שניות. תוצאה מס´ 1 - בינגו.

RomiVais

New member
יקירתי? הכל בסדר?? ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

נראה לי ששירי הילדים משפיעים עליך קשה!
אולי באמת כדאי שתתחילי לכתוב בעצמך שירי ילדים, אני בטוחה שהם יהיו חיוביים יותר ונטולי טרגדיות.. חולה עליך!!

למעלה