פיל אייבי זוכה בצמיד שני

DoubleN

New member
פיל אייבי זוכה בצמיד שני

ב-WSOP הנוכחי, והשביעי בקריירה, הוא לקח לפני שבוע את Event 8 - $2,500 No Limit Deuce to Seven Draw, ואתמול הוא לקח את $2,500 Omaha/Seven Card Stud Hi/Lo 8-or-better, סכומי הזכייה הם $96,361 ו-$220,538 בהתאמה, אבל הערכות מדברות על 10מיליון דולר רווח מהימורים על קח שייקח צמיד אליפות(מדובר רק ברווח מהצמיד הראשון, מעניין כמה הוא ירוויח עכשיו) אתמול בלילה פיל אייבי היה בתחתית השולחן שלו, הצליח להכפיל את עצמו, ומדי פעם לקפוץ לשולחן באירוע Event 27 - $5,000 Pot Limit Omaha Hi/Lo 8-or-better, ולהכפיל את עצמו כמה פעמים, שם הוא סיים 4 מקומות מהכסף. אייבי שוב מוכיח למה הוא נחשב לשחקן הטוב בעולם!

Papito

New member
צמיד שביעי שלו!!

אכן הוא השחקן הכי טוב בעולם ללא ספק.... הקטע של אייבי זה שהוא מהטופ 5 בכל משחק פוקר שיש החל מNLH ועד ל2-7. בזמן שרוב רובם של השחקנים מתמקד בNLH או PLO ורגע לא הבנתי, הוא שיחק ב2 טורנירים במקביל??

2המרפא

New member
דווקא בהולדם יש לא מעט טובים ממנו

אבל בכל השאר די אין לו מתחרים. אין אחד בעולם שיודע לשחק כזה מגוון משחקים בכזאת רמה, אולי דויל מאתגר אותו בקטע הזה.

shaywh

New member
אין תחרות למגוון של דויל

רובנו לא מכירים את כל הוריאנטים שדויל שיחק בהם בהיי סטייקס (כשמי שמכיר זה מי שקרא את הבלוג שלו). יש המון שינויים קטנים שאפשר לעשות בכל משחק. תקראו את הקטע מהבלוג שלו http://www.cardplayer.com/poker-blo...ment-in-knowledge-pays-the-best-interest-quot אה, ויש גם ציטוט מפוסט אחר I played Phil Ivey a few hours of “Doyle Sez”. I beat him, but in all fairness, I held all the cards.

DoubleN

New member
יש משחקים הרבה יותר מוזרים מזה

ןאני בטוח שדוייל שיחק גם אותם: פוקר סיני(מאוד פופלרי בהיי סטייקס), פוקר סיני עם 2-7 באמצע. פיינאפל(הולדם עם 3 קלפים) היי/היי-לו, קרייזי פיינאפל היי/היי-לו. סטאד 2-7. והרשימה עוד ארוכה, לאחרונה קראתי ב-2+2 על משחק דרואו שבו A=1, וערך היד שלך הוא סכום הקלפים(אני לא בטוח איך K,Q,J מדורגים אם בכלל אם חלק מהחפיסה), כלומר AAAA2 זה הנאטס, שיוצר 6. בתגובה הציעו לשחק את המשחק שערך היד היא המכפלה של הקלפים. האמת שיצא לי לשחק כל משחק פוקר שמוצע אונליין, למעט פיינאפל, חבל שתרבות הפוקר בארץ עוצרת בהולדם, יש כל כך הרבה משחקים מדהימים, אני אכתוב מאמר על פוקר סיני בקרוב, שהוא ללא ספק המשחק שההיי רולרס מעדיפים שמתחשק להם להמר.

Sambodh Rana

New member
פוקר סיני זה בדוגי?

אתמול נתקלתי בזה, וזה אמור להיות מעניין, אבל לא מצאתי איפה אפשר לקרוא על אסטרטגיות בסיסיות כדי להתחיל לשחק באופן נורמלי ולא להפסיד הרבה כסף

זונע

New member
לא, באדוגי הוא המצאה קוריאנית או יפנית אאל"ט

לא יצא לי להתקל במאמרים באינטרנט, אבל למדתי את המשחק בכוחות עצמי, ושיחקתי גם פרירולים בPS וגם קאש במיקרו-סטייקס, ויצאתי אפ. אין לי בעיה להסביר לך קצת על המשחק למרות שאני עדיין לא מספיק טוב בו, אבל פשוט תקרא את החוקים ושחק קצת בפרירולים עד שתבין.

DoubleN

New member
לא, פוקר סיני

זה משחק עם 13 קלפים, ובדוגי זה משחק דרואו(משיכה), שיש בו 4 סיבובי הימורים, ו-3 זריקות ידיים, שבו המטרה ליצור יד עם "צבע" שונה, ודירוג שונה, דוגמא: A לב, 3 יהלום, 6 תלתן, 8 עלה זו יד בדוגי מגובה 8 שמנצחת כל יד בדוגי מגובה 9. אבל A לב, 3 יהלום, 6 תלתן, 8 עלה יפסיד ל-A עלה, 2 יהלום, 5 תלתן, 8 לב, כי היד הראשונה היא 863A, והשנייה היא 852A, מתקדמים מהקלף הגבוה ביותר, 8 בשני הידיים, ואילו ביד השנייה הקלף השני בגודלו הוא 5 ואילו ביד הראשונה 6. במקרה הזה: 3 עלה, 4 תלתן, 5 תלתן, 8 לב יש לך פעמיים תלתן כלומר אתה לא יכול לייצר בדוגי(יש שכל קלפיה שונים בצבע ובערך) כך שהיד שלך היא 843 מבין התלתנים בוחרים את ה-4. במקרה שהיד שלך מורכבת מ-A עלה, 3 תלתן, 3 לב, 7 יהלום יש לך שני קלפים בערך 3, לכן היד שלך היא A37, היד הזאת מפסידה לכל בדוגי, גם מגובה K, ומנצחת את היד מהדוגמא הקודמת 843. עד לא מזמן באדוגי היה משחק בלעדי במשחקים המעורבים בהיי סטייקס, אבל אחרי שפוקרסטארס הכניסו אותו הוא פרץ(קרבון פוקר עשו זאת לפני, אבל התנועה הדלילה שם לא קידמה את המשחק), האסטרטגיה בבאדוגי היא די מעורפלת, מעצם היותו משחק חדש, אבל יש מאמר ב-2+2 שעוסק בבאדוגי(שהוסר מהארכיון שלהם), ויש סרטון של טורניר PL BADUGI, שמכסה חוקים ואסטרטגיה בסיסית, אל תשליך את האסטרטגיה הזאת ללימיט באדוגי. יצא לי לשחק שני טורנירים בלבד של באדוגי ושניהם היו בשבוע האחרון, בלימיט היה קטסטרופה, ובפוט לימיט הגעתי לשולחן גמר.

shaywh

New member
בלימיט -FL סכומי ההימור קבועים מראש

יש שני סכומים, קטן וגדול שכפול מהקטן בגדול וניתן להמר רק בסכומים האלה (בד"כ מוגבל לארבע העלאות) כשעוברים מהסכום הקטן לגדול אחרי שני סבבים של הקטן. לדוג בהולדם, סמול בליינד של שקל ביג של שניים יהיה משחק 2/4, שחקן שיעלה יוכל להעלות לארבע, הבא אחריו יוכל להעלות לשש ואחריו לשמונה. אחרי הפלופ שוב יוכלו להעלות בסדר של 2-4-6-8. בטורן ובריבר יעברו לסכום הגדול- ביג בט. העלאה הראשונה תהיה בסכום של 4, רי רייז יהיה לשמונה וכן הלאה. פוט לימיט מתנהל כמו נו לימיט חוץ מזה שרייז מוגבל לגודל הקופה ורי רייז (כולל העלאה על הבליינדים) לגודל הקופה אחרי השוואת ההימור הקודם.

Sambodh Rana

New member
תודה!

בעצם, טורנירי לימיט למיניהם לעד יהיו ארוכים הרבה יותר מטורנירי נו-לימיט...

shaywh

New member
אנשים יתחילו לעוף הרבה יותר מאוחר

אבל הטורניר עצמו לא יהיה יותר ארוך לדעתי, למרות שלא יצא לי לשחק באחד של יותר מ9 אנשים

DoubleN

New member
כן, הוא שיחק ב-STUD/OMAHA 8

ומדי פעם קפץ ל-PLO8, ובהפסקה של השולחן גמר שלו, הוא שיחק שעה ב-PLO8 והכפיל את עצמו פעמיים.

יוהדיקו

New member
שחקן מעולה אבל נגראנו לא רואה אותו גם ביכלות

וגם ברווחים! חוץ ממספר פעמים בשולחנות גמר הוא עקף אותו עכשיו. http://www.worldpokertour.com/StatsAndTools/Landing.aspx

Harleydude

New member
בתור מעריץ ענקי של נגראנו

אני חושב שטיפה הגזמת... פאקינג פיל אייבי! לא סתם בערך כל אחד שמגיע לרמות הגבוהות ושואלים אותו מי הכי טוב בעולם אומר "פיל אייבי" כמו איזה מנטרה.

shaywh

New member
אייבי יותר צעיר בכמה שנים טובות

ויש לו 3 צמידים יותר מלנגרנו.

2המרפא

New member
רוב האנשים שאומרים את זה מתייחסים

רק להולדם ששם גם אני שם נגראנו לפני אייבי. אם לדרג את הטופ 5 העולמי בהולדם אז זה הלמות`, אנטוניוס, דוואן, צ`אן ונגראנו. אם אתה רוצה לדרג את כלל הסגנונות אז אין ספק בכלל שאייבי יותר טוב מכל אחד אחר בפער די גדול.

shaywh

New member
מעשה שהיה

מתוך העדכונים מה10K לימיט הולדם Negreanu Vs. Drunk Railer Mr Daniel Negreanu has appeared to rail. Drunk railer: "Daniel, you're the best player ever!" Negreanu: "Thank you. I disagree, but thank you. Have you ever seen Phil Ivey? He's scary." Drunk railer: "Ok, you're the best Canadian player ever." Negreanu: "Oh, screw that."

למעלה