פינאאאאאאאת הסקר..!! ../images/Emo24.gif
ובכן..!! תוצאות,רבותיי וגבירותיי,תוצאות.. תוצאות הסקר כמובן..!
השאלה הייתה..:האם אתם מעדיפים שזמר ישראלי..: מקום אחרון, עם..0 קולות.."ישיר באנגלית-כי זו השפה הבינלאומית" דעתי: האמת,אני די מסכימה אתכם, אמנם כך, הוא יוכל להתחרות בשוק הבינלאומי, אבל העברית היא שפה מאוד יפה ליצירת שירים.... מקום..שלישי..עם קול אחד בלבד..את/ה רוצה שהזמר הישראלי ישיר גם באנגלית, וגם בעברית.. דעתי:ובכן,אני,אם הייתי רואה את הסקר,הייתי מצביעה לאפשרות הזו,משום שרוב הזמרים הישראליים שאני מכבדת אותם (קרי- נימרוד לב, המכשפות, היהודים..) שרים גם באנגלית וגם בעברית.. מקום שני..4 אנשים רוצים שהזמר הישראלי ישיר רק בעברית.. דעתי:ובכן..אין לי מה להגיד לכם,אנשים..חשבתי שהדעה הזו היא הטובה ביותר, עד שנזכרתי בראיונות עם נימרוד, שאמר שהעבודה באנגלית,היא זו שתעזור לו "לצאת מהביצה הישראלית, ולקבל כסף גם במקומות אחרים בעולם".. מקום....ראשון [!!!!] ----> שישה קולות לתשובה...ישיר בכל שפה שיתחשק לו..אם הוא יודע הודית..שישיר גם בהודית דעתי: הידד לחופש היצירה! אני בעד..! למרות שאני מהססת..זמר ישראלי שר בהודית..נו טוב
לסיכומיישן, בסקר השתתפו- 11 אנשים..(שיפור לעומת הסקר הקודם) עם תחילת שבוע הבא,יפורסם סקר חדש. להצעות,רעיונות,תמונות וכו´,נא לפנות אליי במסרים האישיים.
אתם אחלה אנשים,אתם
אוהבת את כולכם! אליאן.
ובכן..!! תוצאות,רבותיי וגבירותיי,תוצאות.. תוצאות הסקר כמובן..!