פינגווינים! התפקדו!

פינגווינים! התפקדו!../images/Emo195.gif

שם (שלכם לא הכינוי בקלאב פינגווין) : גיל (שוב, שלכם לא של הפינגווין) : הכינוי בקלאב פינגווין : הפינגווין בן : חג אהוב וזכור במיוחד : נכנס לcp פעם ב... : עכשיו מי שרוצה לתקשור : icq : מסנג'ר : דוא"ל :

סומסום22

New member
עונה גם! (חחח ../images/Emo6.gif)

השם שלי (לא בפינגווין, באמיתי): יסמין. הגיל שלי (גם לא בפינגווין, באמיתי):10 השם של הפינגווין שלי: TILY2222 הגיל של הפינגווין שלי:100 ומשהו. החג שאני הכי אוהבת:חג צוללת הים!!!. החג שהכי זכור לי: גם חג צוללת הים!!!. נכנסת לקלאב-פינגווין פעם ב...: יום, כמה שעות ולפעמים יומיים.

מתפקד!

שם (שלכם לא הכינוי בקלאב פינגווין) : יובל גיל (שוב, שלכם לא של הפינגווין) : 10 וחצי הכינוי בקלאב פינגווין : Yuval150 הפינגווין בן : 400 ומשהו... חג אהוב וזכור במיוחד : ליל כל הקדושים
נכנס לcp פעם ב... : שעה?

אסור לפרסם פרטים מזהים

אני מבקש לא לכתוב ולא לדרוש פרטים מזהים. מותר ורצוי לפרסם את כל הפרטים בקלאב (חוץ מסיסמה, כמובן) הכוונה לא לפרסם מסנג'ר וכאלה.. שבת שלום!!!

עונה! ../images/Emo88.gif

שם (שלכם לא הכינוי בקלאב פינגווין) : אביב גיל (שוב, שלכם לא של הפינגווין) : 12 הכינוי בקלאב פינגווין : Avivoni הפינגווין בן : 120 (היום כבר אי אפשר לאחל לו עד 120 שנה ביומולדת
) חג אהוב וזכור במיוחד : האהוב בעיצוב מסיבת הים הזכור במיוחד זה מסיבת המערב הפרוע.. נכנס לcp פעם ב... : 3 שעות ככה...כל יום..

דביר 13

New member
עונה

שם (שלכם לא הכינוי בקלאב פינגווין) : דביר גיל (שוב, שלכם לא של הפינגווין) : 13 וחצי הכינוי בקלאב פינגווין : dvir 13 הפינגווין בן : 623 חג אהוב וזכור במיוחד : בחנוכה הראשון שהייתי בו.. נכנס לcp פעם ב... : שבוע.. זה כבר לא כזה מלהיב אחרי שנתיים.. אבל כיף בהרפתקאות שצריך לחפש כל מיני דברים בשביל למצוא משהו מיוחד

MuK3

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo118.gif

הכינוי בקלאב פינגווין : MuK הפינגווין בן : 865 חג אהוב וזכור במיוחד : מסיבת הבטא נכנס לcp פעם ב... : שעה שעתיים, לראות מה שלום חבריי. ניתן ליצור קשר ע"י מסר.

בא לי גם להתפקד

שם (שלכם לא הכינוי בקלאב פינגווין) : שחר גיל (שוב, שלכם לא של הפינגווין) : 17 הכינוי בקלאב פינגווין : shahar54321W(חשבתי שאמרו לכתוב איימייל אז כתבתי את זה וזה יצא לי השם של הפינגווין...פגה בראש אני לפעמים) הפינגווין בן : ואלה לא יודעת חג אהוב וזכור במיוחד : ליל כל הקדושים והיריד בעיקר!! נכנס לcp פעם ב... : יומיים..

למעלה