פינה בלתי מנוצלת שהפכה למרכז הבית

גרזנית

New member
פינה בלתי מנוצלת שהפכה למרכז הבית

שיפוץ שעשינו בעזרת מעצבת פנים, ולדוגמא פינה אחת שהיתה פעם פינת משחקים לילדים והפכה לפינת רביצה נוחה ומהממת

sivanFlower

New member
מקסים! איפה הפינה הזאת נמצאת בבית?

מה היה בפינה הזאת לפני? מה עוד שיפצתם? אפשר לראות עוד תמונות?

גרזנית

New member
כניסה לבית

לפני, זה היה פשוט קיר, מתוכנן במקור כפינת אוכל, ובהמשך הפך לפינת משחקים, לצערי לא צילמתי את ה"לפני" הכניסה לבית כולה בנויה בגבס ומשלבת מדפי זכוכית שעליהם מונח אוסף של "חיפושיות" שלי הכניסה יצרה מעין שער לבית המפריד את החוץ מהפנים

cloe99

New member
שלום לך, פשוט מהמם...

לא מזמן עשיתי שיפוץ באותו סגנון... חסר לי עדיין את החלפת הדלת ואני אשמח לקבל ממך תשובות על כמה שאלות: למה החלטתם להסיר את הכיסוי הפלסטי ולחשוף את האלומיניום המקורי של הדלת? אם אכן את ממליצה על הדלת חשופה ללא חיפוי או צבע? תודה על תגובתך ואשמח לקבל יעוץ וטיפים. ותהני מהשיפוץ המוצלח...

DizzyMissLizzy

New member
אהבתי מאד את פינת הרביצה

את הכניסה קצת פחות. מפריעה לי מאד הדלת המתכתית הזאת

DizzyMissLizzy

New member
לאו דוקא הי-טק

אין לי שום דבר נגד הי-טק. אני חיה בהי-טק סתם לא אהבתי את הדלת המתכתית הזו. אולי כי אין בה אוירה של ביתיות. הייתי שמה דלת בגימור עץ (או אפילו מצופה בציפוי דמוי עץ)

גרזנית

New member
דלת הפלדלת המחודשת

מכיוון שלא היה לנו תקציב להחלפת הדלת, ודי שנאנו את ציפוי הפלדלת, הסרנו אותו בעזרת שפכטל, תוך כדי חימום בפן, ומתחתיו נחשפה הדלת המקורית, פח מגולוון, משוייף ב"דוגמת" עיגולים, הסרנו את הדבק בעזרת נייר לטש עדין, את הדלת צבענו בלכה מט ואת האביזרים כגון:העינית, הידיות והסוקל בהמרייט בגוון כסף. כל אחד שמגיע חושב שהדלת חדשה, ובסך המראה של הבית הדלת בעיצובה "התעשייתי" משתלבת עם המראה הכולל. נלקח גם בחשבון שהרצפה היא רצפת קרמיקה בגווני אפור. אנחנו די אוהבים את הניגוד של המראה התעשייתי לשאר הבית שקיבל חמימות כתוצאה משינוי התאורה וצבעי הקירות.

לביה

New member
מקסים!!!

מי תכנן לך איש הגבס או האדרכלית? מה פחות או יותר העלות של פינה כזו (רק עבודת הגבס) ושוב זה מקסים!!!!

לביה

New member
מקסים!!!

מי תכנן לך איש הגבס או האדרכלית? מה פחות או יותר העלות של פינה כזו (רק עבודת הגבס) ושוב זה מקסים!!!!

למעלה