פינה חדשה בהנחייתי!!!

ALMIGHTY

New member
פינה חדשה בהנחייתי!!!

ולפינה קוראים.... ....ואותי מעצבן והפעם: אותי מעצבן כל הילדים שיורדים על כל אלה ששומעים טראנס,האוס,מזרחי....(בקיצור לא רוק..) והם בעצמם שומעים שירי MTV שהם רוק מסריח ועלוב (אבל הם חושבים שזה טוב בגלל שזה "כבד"). פשוט כואב לי פיזית כל פעם שאני שומע שטויות כאלה.

firerez

New member
חחחח

אהבתי תפינה חח אתה באמת צודק ואבל אני דיי חושב ששיש לזה סיבה מוצדקת יענו הם רוצים להיות חלק ממה שנגיד נקרא "פריקים" ויודעים שפריקים צוחקים אל כאלה ששומעים את הסגננות השונים האלה ובכך שהם יורדים על כאלה הם משייכים את עצמם לאותה חברוה של פריקים תמבין ??? זה לא שהם עושים את זה בגלל טעמם הטוב במוזיקה אלה מכיוון שהם רוצים להיות שייכים ובכך הם יתחברו לאנשים שכמוהם לא אוהבים תמוזיקה הזאת ולאט לאט גם הם יהיו בעלי טעם במוזיקה . יענו תנסה לחשוב אחורה על עצמך שעוד היית בחיתולי אהבתך לרוק וכו' ותראה שגם אתה לא היית כזה שונה .... טוב קצת הרחבתי מידי במילים אבל חפיף

ALMIGHTY

New member
אני לא הייתי כזה

ואפילו אם הייתי, לא הייתי מבטל את הכישרון של הבקסטריט בוזי (למשל) בגלל שהם לא "כבדים", אלא בגלל שהם לא כותבים את הליריקה והלחן של השירים שלהם. וגם בגלל שMTV זה שערוריה.

שניכם צודקים!

האנשים עושים את זה בגל שהם רוצים להיות שייכים, אבל זה לא אומר שזה חיובי.. כל אחד צריך סגנון משלו... לאל אהוב משהו בגלל שזה מגניב- לאהוב שירי "רוק" מאמטיוי רק בגלל שזה מגניב זה לא יותר טוב מלאהוב בקסטריט בויז... מי שאוהב את זה סבבה לו... כל אחד לעצמו.... ואותי מעצבן: הז'ניקים המפגרים שחושבים שאני בכת השטן ואוכלת חתולים!!!

firerez

New member
בסדר הסיבה

"לשינאה" היא לא הקטע כאן אני לא מצדיק לחלוטיין את מה שהם עושים אבל אני אומר שאני רואה תסיבות מאחוריו ובוא נגיד את זה ככה גם אני לא כזה מבין גדול במוזיקה אני יודע מה אני אוהב אני יודע מה אני שונא וגם יודע למה וזהו לא אכפת לי יותר .

למעלה