פינה חדשה בפורום - בדיחות פאגאניות

Animus1539

New member
פינה חדשה בפורום - בדיחות פאגאניות

מכשפה צעירה ישבה על נדנדה בגינה שלה. היא הייתה חביבה על האלה והן היו מנהלות שיחות ארוכות. באותו היום הבהיר והעליז המכשפה שאלה את האלה: "תגידי, יש לי שאלה קצת מוזרה, מנקודת המבט שלך, כמה זמן זה אלף שנים?" האלה שהופתעה מהשאלה הפשוטה חשבה רגע ואמרה: "טוב, מנקודת המבט שלי, אלף שנים הם שניה אחת..." המכשפה הצעירה חשבה לרגע ואמרה: "וואו, זה די מדהים. אז מנקודת המבט שלך כמה שווה אגורה?" האלה חשבה עוד רגע וענתה: "טוב, מנקודת המבט שלי אגורה שווה למיליון שקלים..." המכשפה הצעירה נראתה מבולבלת מעט, אבל אז עיניה התבהרו והיא שאלה: "אלה יקרה? אפשר ללוות ממך אגורה?" "וודאי" ענתה האלה "רק שניה אחת..."

Animus1539

New member
עוד אחת קצרה

מה נפלא כל כך בחברים פאגאנים? הם מעריצים את האדמה שאתם דורכים עליה...

Animus1539

New member
אחרונה ודי

עשר דרכים להרגיז פאגאני: 1)שאל אותו אם הוא שטניסט.
2)תהיה נחמד, סדר לו את האלטאר, שייראה מסודר יותר.
3)אור יום? כבה לו את הנר. (למה לבזבז נר?)
4)תרים את הקריסטלים, והתבונן בהם מקרוב.
5)תשחיז לו את הסכין הכהה עם הידית השחורה. 6)נסה לשכנע אותו לחזור בתשובה, אל "דת האמת".
7)תפרום לו את הקשרים בחבל.
8)יש לו תכשיטים? הושט יד וקרב אותם אליך שתוכל לראות.
9)שחק פוקר עם חבילת הקלפים המשונה, זו עם כל הציורים.
10)שאל אותו אם הוא שטניסט.

gwizard

New member
מה עם להיות קצת מקורי ?

תשמע, אם כבר פינת בדיחות פאגאנית אז שיהיה מקורי ולא מתורגם מאנגלית, אתה לא חושב ? לדוגמה: 11) ספר לו בדיחות על פאגאניזם שהוא שמע מאה אלף פעם.

הבעיה היא

שבדיחות מקוריות יש מעט מאוד, בכל תחום ובכל שפה... גם בדיחה שלא הרבה מכירים, תמיד מסתבר שיש מישהו שכבר שמע אותה לפני עשר שנים.

gwizard

New member
זאת לא בעיה

יש כאן לא מעט אנשים יצירתיים, אנימוס ביניהם אם לשפוט לפי איכות הפסלים שלו. אז למה לא ליצור קצת ?

Animus1539

New member
../images/Emo9.gif אופס.... ../images/Emo9.gif

טוב... באמת יכול להיות שלא חשבתי על זה שבטח מכירים את הבדיחות האלה... להגנתי יאמר... טוב 'סתכלו באיזה שעה כתבתי את הפוסטים... לא הייתי עירני במיוחד, זה נראה כמו רעיון טוב בזמנו...

זו בדיחה "מתורגמת"

כבר קראתי אותה על יהודים, נוצרים ומוסלמים... בדיחות Light Bulb... הן העתיד

בדיחות Light Bulb פגאניות

(שקיימות ברשת באנגלית כבר הרבה זמן, אבל כל הזמן אני מגלה שיש אנשים שלא מצאו אותן עדיין): 1) כמה מכשפות גרדנריות צריך כדי להחליף נורה? "ששש... זה סוד של דרגה 3!" 2) כמה מכשפות אלכסנדריות צריך כדי להחליף נורה? "בואו נראה איך הגרדנרים עושים את זה!" 3) כמה מכשפות סוליטריות צריך כדי להחליף נורה? (מחכים לתשובה ואם הנשאל שואל בחזרה "כמה?" מתופפים באצבעות, משמיעים שיעול קטן ואומרים סוליטריות למקרה וזה לא הובן דיו). 4) כמה מכשפות ניו-אייג' צריך כדי להחליף נורה? "אנחנו פשוט נחשוב מחשבות חיוביות והקריסטלים שלנו יאירו!" 5) כמה מכשפות ריקליימינג צריך כדי להחליף נורה? "נורות לא היו נשרפות לפני שהנוצרים הגיעו!" עוד בהמשך...

Animus1539

New member
המממ וגם זה...

כמה מכשפים טקסיים צריך כדי להחליף נורה?
אחד. הוא מחזיק בנורה וכל היקום מסתובב סביבו...

Animus1539

New member
עוד אחת... קצת יותר מקורית...

Copyright Info: All articles by Keitha may be copied, posted, printed, distributed, reprinted, and linked to as long as the text is not changed, money is not earned, full credit is given to Keitha at www.glasstemple.com, and this notice is attached.

MetalSinagouge

New member
OMGGG!!!111

לא יודע אם זו הייתה הכוונה או לא, אבל יש דווקא אמת באיור הזה, אלכימאים נהגו לסמן תרכובות אלכוהול בצורה של "מגן דוד", כדי לסמן את השילוב בין אש (משולש מכוון כלפי מעלה), למים (משולש כלפי מטה) הנוזליים hence dear old Vodka- המשקה הכי מוערך יתר על המידה שיש.

hence

New member
אתר עם כמה פנינים של הומור

http://www.bewitchingways.com/humor/Kvetch.htm

למעלה