פינה חדשה בפורום עסקים - הועידות והכנסים של החודש

כנס יזמים INVEST CAPITAL ה 3 - כדאי לקרוא

עסקים וקוראים יקרים
ביום ראשון ה 28.12.2014 מתקיים בנווה צדק כנס INVEST CAPITAL ה 3 בישראל
הכנס נועד לחיבור בין רעיונות חדשניים של יזמים עם משקיעים פוטנציאליים אשר מחפשים נתיבי השקעה ריווחיים
אם אתם יזמים בעלי רעיון מבטיח לסטארט אפ ואתם מחפשים משקיע?
מהרו להרשם

הכניסה חינם לגולשי תפוז בהרשמה מוקדמת >>
[URL]http://bizkal.co.il/lp/[/URL]
  • מספר המקומות של תפוז מוגבל ל 50 בלבד

סוליקו11

New member
רציתי לדעת

נרשמתי דרך הלינק,תוך כמה זמן אמורים לחזור אלי ולתאם איתי
אני יזם עם רעיון גדול ומצפה למשקיע
&nbsp
&nbsp

חזרה

שלום
אם עדיין לא חזרו אליך
תרשם שוב ומאמין שיצרו עימך קשר בהקדם.

אפשר קצת יותר פרטים על הכנס

מה בדיוק הולך להיות
מי מארגן אותו ואיך מציגים
אני שוקל להציג בכנס וקצת חושש לאחר שנפלתי בכמה כנסים שדי הפילו אותי בפח
תודה

פינה חדשה בפורום עסקים - הועידות והכנסים של החודש

שלום לכולם
החל מהיום , אחת לחודש אנו נכתוב בפורום הודעת שרשור על כל הכנסים וועידות העסקים המתוכננות באותו החודש בארץ.
להודעות אלו תוכלו גם אתם להוסיף עדכון על ועידות וכנסים עליהם תרצו להמליץ לגולשי הפורום .
ניתן לכתוב ולשתף על כל כנס או ועידה שרלוונטית לקהילת העסקים בארץ , גם אם מדובר בועידות נישתיות ומצומצמות הפונות לקהל יעד קטן.
שבוע טוב לכולם.

ועידת ישראל לעסקים

מתקיימת ב 7.12 עד 8.12 - מלון דיויד אינטרקונטיננטל, תל אביב.
קצת פרטים
בדיוני הוועידה לוקחים חלק בכירים בממשלה, ראשי חברות גלובליות, עמיתי מכון המחקר מילקן, ואנשי הפורום הכלכלי העולמי בדאבוס. כן שותפים לוועידה עיתונאים מובילים מהאקונומיסט, CNN, רשת בלומברג, פיננשל טיימס, וול סטריט ג'ורנל ועוד. חוקרים בכירים ממכוני מחקר מובילים, ביניהם הברוקינגס אינסטיטיו, PEW, IISS, ומהאוניברסיטאות המובילות בעולם.
מארגן: גלובס

inside1

New member
הרצאה פתוחה לקהל הרחב בנושא : איך עושים כסף מעיצוב?

אך עושים כסף ממה שאנחנו אוהבים באמת?

אם תחום העיצוב מדבר אליך וקריירה בתחום עושה לך את זה אני מצפה לראות אותך ביום חמישי הקרוב 11.12 בשעה 11:30
אופנהיימר 5, בניין לה הפארק קומה 2 , פארק המדע, רחובות
מספר המקומות מוגבל נא לאשר הגעה

שרית
INSIDE
מייל:[email protected]

כנס האינטרנט Next Case

מתקיים ב יום שלישי ה 30.12.2014 בשעה 8:00
גני התערוכה תל אביב
קצת על הכנס:
כנס נקסט קייס הוא כנס האינטרנט הגדול של השנה בארגונו של פבל ישראלי מהבלוג Ask Pavel
בכנס עולים לבמה אחד אחרי השני מקרים אמיתיים של עסקים שהגדילו את המכירות בעשרות עד מאות אחוזים דרך האינטרנט.
גולת הכותרת של הכנס הזה היא - גישת התכ'לס.
מומלץ!!
15% בהרשמה דרך כאן
http://clickmaker.co.il/mb/the_L.php?camp_id=96536328

הודעה ממארגני הכנס יזמים

שלום לכולם
לאור פניות רבות בנושא, ביקשתי ממארגני הכנס לרשום כמה מילים על מה הולך להיות
בהצלחה

בתור יזם שבא במגע עם שני צידי המתרס- גם היזמים וגם המשקיעים, זהו הכנס השלישי שאני ערך במטרה להתגבר על מגבלה ששתי הקבוצות נתקלות בהן: יצירת קשרים יעילים במטרה לקדם רעיונות ומיזמים.

אני רוצה להזמין אתכם לכנס אינטימי, בלי תיווכים, בלי עלויות ובלי אנשים שינסו ''לתפוס טרמפ''
הכנס יאפשר ליזמים ולמשקיעים מבניכם, להיפגש וליצור את הקשרים להם אתם זקוקים במטרה לקדם את עצמכם.
הכנס יחסוך מכם נאומים מתישים ויהיה קונקרטי-שם תמצאו את המשקיע/היזם שתמיד חיפשתם אך לא ידעתם כיצד למצוא מבין ההיצע המאוד גדול שמצוי בשוק.

אוסיף ואומר שמספר המקומות מוגבל (אין לנו רצון שיהיו יותר משקיעים מיזמים ולהפך) ולכן, השתתפות בכנס תתבצע ברישום מקדים מראש.
אז אלו מבניכם שמעוניינים ליצור את הקשרים הרלוונטיים עבורם ורוצים לחסוך את הזמן שבהתרוצצויות... בואו לפגוש אנשים שהם ...בדיוק כמוכם
שיהיה לנו שבוע נפלא,
קובי INVEST CAPITAL

למעלה