אינני יודע לשם מה אנו נימצאים כאן (בעולם הזה),אבל אני די בטוח-לא כדי להינות/איינשטיין
ד דני קריות New member היום ב- 11:36 #1 אינני יודע לשם מה אנו נימצאים כאן (בעולם הזה),אבל אני די בטוח-לא כדי להינות/איינשטיין
L Lucifer LightBringer Well-known member היום ב- 12:06 #2 נכתב ע"י דני קריות: אינני יודע לשם מה אנו נימצאים כאן (בעולם הזה),אבל אני די בטוח-לא כדי להינות/איינשטיין לחץ כדי להרחיב... זה לא וויטנגשטיין?
נכתב ע"י דני קריות: אינני יודע לשם מה אנו נימצאים כאן (בעולם הזה),אבל אני די בטוח-לא כדי להינות/איינשטיין לחץ כדי להרחיב... זה לא וויטנגשטיין?
ד דורי 1981 Well-known member היום ב- 15:15 #3 נכתב ע"י דני קריות: אינני יודע לשם מה אנו נימצאים כאן (בעולם הזה),אבל אני די בטוח-לא כדי להינות/איינשטיין לחץ כדי להרחיב... אנחנו בעולם הזה כדי לפתור בעיות שהטמטום והרוע מציבים בפנינו. כמו 63 מחבלי הנוח'בה שמכונים ממשלת ישראל, בראשות נתניהו המנוול.
נכתב ע"י דני קריות: אינני יודע לשם מה אנו נימצאים כאן (בעולם הזה),אבל אני די בטוח-לא כדי להינות/איינשטיין לחץ כדי להרחיב... אנחנו בעולם הזה כדי לפתור בעיות שהטמטום והרוע מציבים בפנינו. כמו 63 מחבלי הנוח'בה שמכונים ממשלת ישראל, בראשות נתניהו המנוול.