פינה חדשה/ישנה - "מה הקשר?"

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
פינה חדשה/ישנה - "מה הקשר?"

פעם עשינו את זה בתחרות חלוקת דיסקים/סינגלים או משהו כזה בפורום, אז החלטתי לעשות אותה קבועה. מה צריך לעשות? כל פעם אני אשים שם של אמן כלשהו - זמר/ת/להקה/שחקן/בדרן/איש ידוע בציבור כלשהו. אתם צריכים לקשר בינו לבין דודו בעזרת מפורסמים אחרים וכמובן להסביר מה הקשר.. לדוגמא: מה הקשר בין איגי וקסמן ללירז צ'רכי? איגי וקסמן --> מיכל אמדורסקי (שתיהן השתתפו בתוכנית הזאת של המעצבים) מיכל אמדורסקי --> אסף אמדורסקי (נשואים) אסף אמדורסקי --> אפרת גוש (הלחין לאפרת את השיר "לראות את האור") אפרת גוש --> יוני בלוך (יוני כתב והלחין לה שירים) יוני בלוך --> נינט טייב (כתב לנינט שיר, היא מארחת אותו בהופעות שלה) נינט טייב --> עברי לידר (שרים ביחד את הקאבר לשיר "העצב שלה" של עפרה חזה ז"ל) עברי לידר --> ריטה (שרים ביחד את השיר "סינדרלה רוקפלה") ריטה --> לירז צ'רכי (קרובי משפחה) מובן?! אז עכשיו מתחילים: מה הקשר בין שרית חדד לדודו טסה? ותגיבו!!!

RTur

New member
הקשר שלי:

שרית חדד --> טיפקס (שניהם השתתפו באירוויזיון) טיפקס --> הדג נחש (טיפקס "גילו" אותם) הדג נחש --> שאנן סטריט (הוא הסולן של הלהקה) שאנן סטריט --> דנה עדיני (משתפים פעולה בשיר "SHARE" באלבום הסולו של שאנן) דנה עדיני --> דניאל סלומון (שרים ביחד את "רבות הדרכים") דניאל סלומון --> מיקה קרני (ניגן לה באחד הדיסקים שלה) מיקה קרני --> אבי גרייניק (עשתה קולות רקע או משהו בסגנון בדיסק של אבי גרייניק) אבי גרייניק --> ליאור שליין (אבי מנגן בלהקה של התוכנית של ליאור שליין בערוץ 10) ליאור שליין --> גורי אלפי (השתתפו בתוכנית "משחק מכור") גורי אלפי --> לירז צ'רכי (עשו ביחד מערכונים בתוכנית של גורי) לירז צ'רכי --> דודו טסה (ניגן לה בדיסק, היא עשתה לו קולות רקע בדיסק שלו)

nuna19

New member
הקשר:

שרית חדד----הנרי (הפיק את מיס מיוזיק) הנרי----יהודה לוי (השיר:"רציתי") יהודה לוי----אפרת בוימולד (חברים לשעבר) אפרת בוימולד----ציון ברוך (עוד חברים לשעבר...) ציון ברוך----אסי ישראלוף ושלום מיכאלשווילי-מה קשור?! מה קשור?!----דודו טסה (דודו הפיק להם את האלבום) יצא קצר הפעם אבל בפעם הבאה אני אשתפר...

למעלה